Campania de Paște continuă la Ploiești Shopping City cu Fabrica de Ciocolată și Sale Weekend


Campania de Paște continuă la Ploiești Shopping City
cu Fabrica de Ciocolată și Sale Weekend

Campania de Paște continuă la Ploieşti Shopping City cu evenimente speciale și promoții dedicate. Astfel, cei mici sunt așteptați începând de astăzi, 8 aprilie, la Fabrica de Ciocolată unde vor avea ocazia să devină cofetari pricepuți sub îndrumarea Iepurașului Chef, în timp ce părinții vor fi întâmpinați de Sale Weekend, între 11 și 13 aprilie, cu oferte și discount-uri speciale, dar și cu ședințe de make-up și zonă de jocuri pe console playstation.
Fabrica de ciocolată îi așteaptă pe micuți cu ateliere creative
Ploiești Shopping City găzduiește Fabrica de Ciocolată în perioada 8 aprilie – 3 mai și organizează ateliere de cupcakes unde micuții vor învăța cum să orneze prăjiturelele cu glazură și bomboane colorate. Cei mici vor avea parte și de jocuri interactive cu probe puse la cale de Iepuraș. În plus, micuții se vor putea fotografia cu Iepurașul, iar pozele lor vor fi urcate pe pagina de Facebook a Ploiești Shopping City. La sfârșitul atelierelor, toți copiii vor primi diplome și cupcakes. Experiența creativă pregătită pentru copii va fi completată și de atelierele de construcții cu Lego. Cei mici vor ocazia să asambleze anumite modele puse la dispoziție de Iepuraș, însă vor avea și libertatea de a crea în orice fel își doresc.
Atelierele vor avea loc zilnic, de luni până vineri între orele 16:00 – 20:00, iar sâmbătă și duminică, între orele 11:00 – 21:00.
Sale Weekend dedicat Paștelui
În perioada 11 – 13 aprilie 2014, Ploiești Shopping City organizează Sale Weekend și își întâmpină vizitatorii cu oferte și discount-uri speciale ce pot fi găsite în zeci de magazine. Astfel, cei care trec pragul centrului comercial în această perioadă pot cumpăra cadouri pentru cei dragi sau își pot alege produsele dorite la prețuri promoționale din magazinele din Ploiești Shopping City, precum cele de încălțăminte, haine sau cele pentru copii. Ofertele și discount-urile ce ajung până la 70% sunt valabile în acest weekend doar în magazinele din Ploiești Shopping City.
Pentru aceste zile, Ploiești Shopping City a pregătit și zone de răsfăț unde femeile sunt așteptate cu ședințe gratuite de machiaj și sfaturi de beauty și sănătate. Atelierele de make-up & beauty au loc între orele 14:00 – 20:00. Tot în această perioadă, organizatorii au pregătit și o zonă specială pentru pasionații jocurilor pe console playstation, deschisă zilnic între orele 14:00 – 20:00.
Premii instant la tombola de Paște
Cei care vizitează Ploiești Shopping City în această perioadă vor avea parte și de o tombolă specială de Paște cu premii instant. Clienții pot participa până pe 27 aprilie prin cumpărături de minim 200 de lei în oricare din magazinele din Ploiești Shopping City.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s