Un nou cutremur in fotbalul romanesc…Mitica Dragomir a fost reținut pentru 24 de ore!


Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, a fost pus oficial sub învinuire penală și reținut pentru 24 de ore într-un dosar privind drepturile TV. Polițiștii au efectuat percheziții acasă la Dragomir, la sediul LPF și la alte nouă adrese. Șapte persoane, printre care și Dragomir, au fost audiate.

Avocata lui Dragomir a spus: “Domnul Dragomir va merge in arest, in cursul zilei de azi e posibil sa mearga la Tribunal pentru a i se emite mandatul de arestare pentru 29 de zile. Nu au fost luate in considerare actele aduse de fiul sau, Bogdan”

Dumitru Dragomir a fost reținut de Poliție pentru 24 de ore. El va fi dus în arest la Direcția Cercetări Penale a Poliției Capitalei. Mâine va fi prezentat în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 29 zile!

Liga Profesionistă de Fotbal a fost prejudiciată cu trei milioane de euro la vânzarea unor pachete din drepturile de televizare a meciurilor, prin crearea unui circuit fictiv de intermediere a tranzacţiei, în condiţiile în care, în realitate, aceasta s-a făcut prin negociere directă, a arătat anterior Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti (PTB).

Citeste mai multe aici : http://www.dolce-sport.ro/fotbal/fotbal-intern/perchezitii-la-liga-profesionista-de-fotbal-31899/

sursa:www.dolce-sport.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s