CSU Asesoft Ploiesti pe primul loc dupa sezonul regulat. CSU Asesoft – SCM Craiova 90-76 (41-32)


La ultimul meci din sezonul regulat, campionii au preferat să-și conserve energiile în perspectiva turneului final al Cupei României. De acest aspect a încercat să profite SCM Craiova, care, printr-o evoluție curajoasă, a pus unele probleme în prima repriză în fața unei formații care a evoluat însă la doar 50% din potențial.

Veniți la Ploiești pentru a încerca să-și adjudece locul 6 la finalul sezonului regulat, craiovenii au scos încă din start toate armele din dotare. Seals, prin 3 aruncări consecutive din spatele semicercului, a răsturnat balanța în favoarea oaspeților, scor 15-16 (min 6), obligându-l pe Arnautovic să mute din mers și să-l treacă pe bancă pe Mohammed.

Szijarto a fost trimis în marcaj la Seals și americanul nu a mai înscris până la finalul primei reprize, campionii trecând din nou la conducere pe fondul unei apărări mult mai agresive. Tica a intrat și el bine în meci, făcându-l pe tânărul Gavrilă să-și ia notițe la câteva faze, iar Burlacu a continuat să lovească în mod constant de la semidistanță pentru a oferi Asesoftului un avantaj de 4 posesii la intrarea la vestiare: 41-32.

„Alb-albaștrii” au apăsat accelerația în debutul părții secunde, hotărâți să tranșeze soarta meciului. Mohammed și Lee au furnizat puncte ușoare în fața unei echipe care a uitat să înscrie din acțiune în primele 3 minute și Nisic asista neputincios la scufundarea corabiei craiovene. Fără Seals și Drăgușin, retrași pe bancă din cauza faulturilor, oltenii au strâns însă rândurile și, după un parțial de 8-0, Arnautovic se vedea nevoit să ceară timp de odihnă pentru a corija lucrurile, la scorul de 58-53 (min 27).

Ultimul sfert a curs într-o singură direcție. Mohammed a depășit tot ce i-a stat în cale, iar Popovic, Krapic și Guțoaia au alimentat ofensiva prin coșuri de la distanță. Rămași fără soluții în plan ofensiv, craiovenii au aruncat prosopul cu 3 minute rămase din meci, prilej pentru Arnautovic de a-i trimite în teren și pe Negoițescu și Movileanu. Ultimul a reușit să închidă tabela la 90-76, iar CSU Asesoft se pregătește acum pentru turneul final al Cupei României, de la finele săptămânii viitoare.

sursa:www.csuasesoft.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s