LAURA ANDREEA DUMITRASCU ( una dintre cele mai bune tinere artiste din Prahova ) va participa la concursul (studentesc ) de talente muzicale , Battle of the Voices – Bucuresti 2014


Una dintre cele mai bune tinerete talente din Prahova, tanara artista Laura Andreea Dumitrascu va participa,miercuri 26 martie la cea de a doua editie a concursului (studentesc ) de talente muzicale, Battle of the Voices -Bucuresti 2014.

Despre concurs …

Societatea Studentilor Universitatii Bucuresti (SSUB) în colaborare cu clubul Princess organizează un concurs de talente muzicale. Pe lângă sprijinul în cadrul mediului universitar pe care încercăm să-l acordăm studenților, suntem de asemenea susținători ai talentelor artistice. Prin această acțiune încurajăm studenții talentați să-și învingă emoțiile, să urce pe scenă și să dea tot ce au mai bun în cadrul concursului Battle of the Voices.

Vor avea experiența reală a unui concurs în domeniul muzical, cu un juriu profesionist, cu o sonorizare foarte bună, și un public care știe să încurajeze participanții.

Castigatorul va fi premiat cu 1000 de euro, locul 2 va primi un premiu surpriza, iar cei mai populari concurenti si care vor fi pe placul juriului, vor putea primi contracte de colaborare cu o casa de discuri !!!!

Pe lângă asta, fiecare concurent are șansa de a se promova, de a se face văzut, și cine știe, de a face primii pași spre o viitoare cariera de succes în domeniul muzical.

Fiecare concurent selectat va trebui sa interpreteze o melodie, iar prestatia va fi evaluata de catre juriu.

Concursul va avea loc ,miercuri,  26.03.2014 in Clubul Princess Bucuresti .

N.R. MULT SUCCES LAURA ! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s