Gala Superkombat New Heroes la Ploiesti


 

Superkombat la Ploiesti

După evenimentul de success din noiembrie 2013, când am avut parte la Ploieşti de o importantă gală de “K1”, la sfârşitul săptămânii viitoare, Eduard Irimia va aduce din nou luptele –spectacol la Sala “Olimpia”.
Gala Superkombat New Heroes este programată pe 29 martie, de la ora 22:00, şi va fi dedicată noii generaţii de campioni din România, care va înfrunta sportivi selectaţi din întreaga lume, la Ploieşti urmând să fie prezenţi luptători din 8 ţări de pe 4 continente.
Acest eveniment va coincide cu deschiderea sezonului Superkombat pentru anul 2014, în care vor avea loc evenimente în toată lumea, gala de la Ploieşti urmând să fie transmisă în direct de Eurosport la nivel internaţional, în 80 de ţări, şi se va vedea din Europa până în SUA, Canada şi Africa de Sud.

Amancio Paraschiv luptă “acasă”

Printre cei care sunt protagoniştii acestui eveniment se află şi ploieşteanul Amancio Paraschiv. După ce, în noiembrie, la Ploieşti, Amancio a câştigat meciul eliminatoriu pentru titlul mondial împotriva tunisianului Mohamed Ben Ali prin KO tehnic în repriza a doua, el a devenit challenger obligatoriu pentru centura Superkombat New Heroes la categoria mijlocie (-71 kg).
Adversarul sportivului antrenat de Eduard Limboşeanu va fi actualul campion mondial “New Heroes”, surinamezul Cedric Manhoef, în vârstă de 21 de ani, care are în palmares 37 de victorii şi o singură înfrângere! Dacă Paraschiv vine din box, acolo unde are şi un bronz naţional la seniori, în schimb Manhoef este specializat pe kickbox (meciul va fi unul cu reguli similare celor din kickbox). Manhoef este nepotul celebrului Melvin Manhoef, cel care va fi prezent şi el la Ploiesti, pe 29 martie, în calitate de antrenor al acestuia.
Amancio este al treilea român pe care Manhoef îl întâlneşte de-a lungul carierei după ce i-a mai învins pe Alexandru Popescu şi Cristian Milea.
Meciul dintre Amancio şi Manhoef va fi co-main-eventul galei “Superkombat New Heroes”, în timp ce în “meciul vedetă” fostul campion mondial Bogdan Stoica îl va întâlni pe spaniolul Jorge Loren. Printre românii care vor mai urca în ring se numără “Pitbulul” Ionuţ Atodiresei, care va evolua într-un meci revanşă cu grecul Stauros Exakoustidis, în faţa căruia a pierdut prin KO anul trecut, dar şi Dănuţ Hurduc, Cristian Ristea şi Cristian Spetcu, vicecampionul mondial la amatori.
În total, în gala de la Ploieşti sunt programate 7 meciuri pe reguli de K-1, toate internaţionale, în timp ce, în deschidere, în premieră pentru o gală Superkombat, vor avea loc şi două meciuri de MMA. Acesta este un proiect pilot pe care promotorul Eduard Irimia îl va dezvolta în acest an.
Biletele pentru gală se vor pune în vânzare săptămâna aceasta şi vor costa 30 de lei.

http://www.ziarulprahova.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s