Campionii au castigat si in Ardeal . U Mobitelco – CSU Asesoft 68-78 (29-40)


U Mobitelco – CSU Asesoft 68-78 (29-40)

U Mobitelco: Medvedj, Hargrove, Cuic, Silvășan, Baciu
CSU Asesoft: Popovic, Mohammed, Guțoaia, Burlacu, Lee

De 5 partide în inima Transilvaniei au avut nevoie campionii pentru a obține primul succes din acest sezon „dincolo de Carpați”. Odată bifat acest lucru în caietul de sarcini al campioanei, elevii lui Arnautovic devin principalii favoriți la intrarea în play-off de pe prima poziție, mai ales că „finala” cu CSU Sibiu, de săptămâna viitoare, se va disputa în Sala Olimpia.

Miza întâlnirii și-a pus amprenta asupra evoluției celor două echipe în secvența inaugurală. Finlandezul Lee a adus, de lângă Baciu, singurele puncte pe tabelă în primele 3 minute, dar centrul clujenilor a răspuns printr-un coș cu fault, răsturnând balanța în favoarea gazdelor. Jocul foarte fizic în duelurile „unu la unu” a furnizat destule greșeli neforțate, Hargrove fiind stăpânit cu greu de Pintea, în momentul schimbării cu sârbul Kuburovic.

Mutarea gândită de banca gazdelor, cu trimiterea lui Silvășan pe poziția 3, nu a oferit plusul la recuperare scontat, Mohammed și Popovic dând ora exactă în „Horia Demian”, prin incursiuni personale care au tăiat răsuflarea defensivei ardelene: scor 7-19, pe finalul primului sfert. Revenit pe parchet, Hargrove și-a regăsit cu greu cadența, americanul și colegii săi asistând neputincioși la distanțarea Asesoftului, datorată coșurilor pe bandă rulantă ale lui Guțoaia, din spatele semicercului: scor 20-33 (min 15). În control cvasi-total, campiona și-a permis luxul de a evolua, în multe momente, cu garnitura secundă, Adamovic, Szijarto sau Tica neavând probleme în a gestiona situația până la pauză(29-40).

Continuare :

http://www.csuasesoft.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s