DNA a pus sechestru pe bunurile familiei Cosma


Procurorii anticoruptie au pus sechestru asigurator pe bunurile imobile si pe conturile tuturor inculpatilor din dosarul de coruptie in care sunt urmariti penal presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma si fiul acestuia, deputatul Vlad Cosma. Acesta din urma a contestat decizia in instanta, fiind singurul dintre inculpati care a luat o astfel de hotarare.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Ploiesti, care ancheteaza dosarul de coruptie in care sunt urmariti penal presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma si fiul acestuia, deputatul PSD Vlad Cosma, au instituit sechestru asigurator pe bunurile tuturor inculpatilor din acest dosar, a declarat, marti, pentru Mediafax, seful DNA Ploiesti, procurorul Lucian Onea.

Potrivit acestuia, masura a fost instituita asupra unor imobile si unor conturi bancare care apartin tuturor celor patru inculpati – Mircea Cosma, Vlad Cosma, Razvan Alexe si Daniel Alixandrescu, director al Directiei Patrimoniu din Consiliul Judetean Prahova.

Deputatul Vlad Cosma a contestat in instanta decizia procurorilor de a impune masura asiguratorie asupra bunurilor sale, procesul inregistrat la Inalta Curte de Casatie si Justitie urmand sa se judece miercuri. Vlad Cosma este singurul dintre cei patru inculpati care a contestat in instanta sechestrul asigurator.

Instanta suprema a dispus, de asemenea, prelungirea duratei de arest la domiciliu pentru Daniel Alixandrescu, inculpat in acelasi dosar sub acuzatiile de luare de mita si abuz in serviciu.

Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, este urmarit penal sub acuzatiile de luare de mita si abuz in serviciu, iar fiul sau, deputatul Vlad Cosma, este pus sub urmarire penala pentru trafic de influenta, fiind acuzati de DNA ca ar fi cerut si primit peste 4,4 milioane de lei de la reprezentantii unor societati comerciale, denuntatori in cauza.

sursa:www.max-media.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s