Premiul Competiției NESsT de 19.000 de dolari pentru CONCORDIA


Premiul Competiției NESsT de 19.000 de dolari pentru CONCORDIA

Organizația Umanitară CONCORDIA a aplicat în vara anului 2013 cu unul dintre cele mai provocatoare proiecte lansate până acum, Brutăria CONCORDIA, la Competiția Întreprinderilor Sociale organizate de Fundația NESsT România.

Din totalul de de 83 de aplicații, doar 22 au fost selectate pentru a doua etapă și doar 12 au intrat în etapa finală, în urma căreia organizația noastră a fost desemnată câștigătoare.

În cadrul festivității de premiere din data de 4 martie, CONCORDIA a primit Premiul Competiției NESsT pentru Întreprinderi Sociale 2013-2014 pentru dezvoltarea Brutăriei CONCORDIA și rezultatele obținute privind integrarea socio-profesională a tinerilor dezavantajați.

Premiul are o valoare de 19.000 de dolari, bani care vor fi folosiți exclusiv pentru dezvoltarea Departamentului de Marketing al Brutăriei CONCORDIA și a punctelor de vânzare. De asemenea, CONCORDIA va deveni membru în portofoliul NESsT de întreprinderi sociale, și va beneficia de finanțare și consultanță în dezvoltarea afacerii pentru o perioadă de un an.

Mulțumim pe această cale colegilor și Echipei NESsT pentru implicarea și sprijinul acordat!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s