PESTE 100 DE VOLUNTARI LA POLIŢIA LOCALĂ A MUNICIPIULUI PLOIEŞTI


 

 Publicat: 18 Februari

politia localaDirectorul Poliției Locale Ploiești, Cristi Toader, a înmânat ieri  61 de legitimații de voluntar persoanelor care vor desfășura activități comune cu polițiștii locali ce au ca scop prevenirea și combaterea faptelor antisociale, păstrarea unui climat de ordine și liniște publică.

Aceștia au semnat un contract de voluntariat, valabil până la sfârșitul anului, în care sunt menționate drepturile și obligațiile ambelor părți. Alături de alți 40 de voluntari, care au această calitate de la jumătatea anului trecut, au fost instruiți cu privire la aspectele generale și specifice acțiunilor ce vor fi întreprinse de comun acord.

De asemenea, în momentul în care vor observa, în timpul deplasărilor, fapte cu caracter contravențional, voluntarii vor lua legătura cu echipajele Poliției Locale Ploiești aflate în patrulare sau vor anunța dispeceratul instituției la numărul de telefon 0244 954.

Voluntarii au obligația de a păstra confidențialitatea datelor, de a transmite informații clare și precise, cu respectarea ariei de competențe a Poliției Locale Ploiești.

Colaborarea dintre Poliția Locală Ploiești și persoanele care desfășoară activități de voluntariat se dorește a fi una benefică pentru comunitatea locală, pentru respectarea normelor de conviețuire socială.

sursa:

http://www.republicanul.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s