Asociatia Suporterilor “Lupii Galbeni” a luat decizia de a face unele precizari.


 

 “Referitor la evenimentele petrecute in ultima perioada, Asociatia Suporterilor “Lupii Galbeni” a luat decizia de a face unele precizari.
Astfel, salutam decizia consilierilor locali de a duce mai departe contractul de premiere a fotbalistilor petrolisti, modalitatea prin care platile sunt facute necontand pentru suporterul de rand, ci doar faptul ca sumele respective ajung la destinatarii lor, care sunt astfel motivati pentru a continua evolutiile bune si a se mentine in fruntea clasamentului. Speram ca informarea venita din partea municipalitatii sa fie transpusa si in fapte concrete, astfel incat premierile restante sa ajunga la fotbalistii petrolisti si sa indeparteze umbra de indoiala care a aparut in randul unora dintre ei.
Totodata, asociatia noastra se arata dezamagita de lipsa de comunicare din partea clubului, care lasa poarta deschisa la tot felul de interpretari, mai mult sau mai putin fondate. Dat fiind faptul ca activitatea conducatorilor nu mai are ecouri la fel de pozitive in randul unora dintre suporterii Petrolului, solicitam, pe aceasta cale, conducerii FC Petrolul sa intreprinda actele necesare remedierii situatiei actuale. Ca atare, adresam oficial rugamintea persoanelor cu cele mai mari functii in organigrama FCP de a lua parte la o intalnire lamuritoare cu suporterii petrolisti interesati in a se lamuri “de la sursa” despre situatia actuala a echipei lor favorite.
In alta ordine de idei, adresam rugamintea fanilor echipei, ca indiferent de parerea lor actuala, sa inceteze atacurile de orice fel impotriva altor suporteri ai Petrolului, divergenta de opinii nefiind un argument intemeiat pentru niste reactii dure, nelalocul lor, care nu fac decat sa adanceasca si mai mult criza aparuta intre sustinatorii aceleiasi formatii”.

sursa:www.jurnalulph.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s