Noua conducere a Asociatiei pentru Promovarea Turismului Prahova


Astazi, 4 februarie, a avut loc in Ploiesti, la VigoHotel, Adunarea Generala de Alegeri a Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova.

In cadrul acestei Adunari Generale s-au ales membrii Consiliului Director, presedintele si cei 3 vicepresedinti ai Consiliului Director. Alegerile au loc, conform statului Asociatiei, o data la 2 ani. In urma votului membrilor prezenti s-au ales:

– Presedintele Asociatiei si al Consiliului Director, in persoana reprezentantului Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism, Adrian Voican (patron Bibi Touring, președinte ANAT Prahova, FOTO)

– Vicepresedinte al Consiliului Director, in persoana reprezentantului Camerei de Comert si Industrie Prahova, Aurelian Gogulescu (președinte CCI Prahova)

– Vicepresedinte al Consiliului Director, in persoana reprezentantului Consiliului Judetean Prahova, Sebastian Danielescu (vicepreședinte CJ Prahova)

– Vicepresedinte al Consiliului Director, in persoana reprezentantului Vigo Hotel Ploiesti, AnaMaria Pârvu

„Cea mai importanta realizare din acesti 7 ani este faptul ca am reusit sa punem la aceeasi masa factorii importanti din turismul prahovean, atat din domeniul public, cat si privat. Acest lucru s-a vazut prin insasi existenta Asociatiei, dar si prin proiectele realizate, cum ar fi: evenimentul international Criteriul primei zapezi prin care s-au promovat catre specialisti statiunile cu domenii schiabile din Prahova; targul prahovean de turism ExpoVacanta aflat anul acesta la editia a VII-a; Festivalul de fotografie Secvente; eveniment pentru copii Vara Copiilor; materiale de promovare; participarea la targuri de turism nationale si internationale si proiecte de dezvoltare a turismului, cum este materializarea Drumului Vinului si multe altele”, a declarat Adrian Voican.

Cu ocazia intalnirii de astazi s-au prezentat proiectele pentru anul 2014. Cel mai important evenimente din perioada imediat urmatoare va fi editia a VII-a a targului prahovean de turism ExpoVacanta din perioada 4-6 aprilie 2014, in premiera la Ploiesti Shopping City.

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova (APDT PH) este un parteneriat public-privat infiintat in mai 2008, la initiativa ANAT si a Camerei de Comert si Industrie Prahova alaturi de cinci membri importanti din Judetul Prahova.

La ora actuala, APDT PH are 10 membri (ANAT, CCI Prahova, Consiliul Judetean Prahova, Primaria Municipiului Campina, Universitatea Petrol si Gaze Ploiesti – Facultatea de Stiinte Economice, Hotel International Sinaia, Hotel Vigo Ploiesti, Vila Camelia Sinaia, Hotel Mara Sinaia), fiind cea mai reprezentativa asociatie de promovare din domeniul turismului pe plan local.

Din octombrie 2009 APDT PH este membru fondator al Federatiei Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania (FAPT), alaturi de alte asociatii de profil din tara, alaturi de care am lansat si brosura „Vacanta in tara mea” si caravana „Vacanta in tara mea” pentru promovarea turismului romanesc catre agentiile de turism si turistii interesati de Romania, din care face parte si infotripul din cadrul evenimentului „Criteriul primei zapezi”.

Scopul organizatiei este dezvoltarea durabila si promovarea turismului din zona turistica Prahova, atat in tara cat si in strainatate.

sursa:www.max-media.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s