Petrolul – Jagodina 1-0


16d4f-sam_5962Petrolul a bifat, miercuri, 29 ianuarie a.c. , al treilea meci din cantonamentul din Antalya şi ultima partidă din primul stagiu centralizat de pregătire, de la Belek.

După egalul cu Şturm Graz și înfrângerea cu Anji, “gazării “ au învins la limită ocupanta locului 3 din Serbia și, totodată, deţinătoarea cupei din ţară vecină, Jagodina.

Petrolul a deschis scorul în minutul 10, Morar a înscris imparabil în colțul lung, după ce a primit o pasă impecabilă în adâncime.

După primirea golului sârbii, au ieşit la joc, atacanad în valuri, dar defenisiva ploieşteana condusă excelent de Geraldo a reuşit să reziste “iureşului sârb “.

Jagodina aavut câteva ocazii, însă Susnjar nu a găsit cadrul porții, iar Bornescu a fost greu de învins.

În a doua repriză, Contra a schimbat iar aproape toată echipa, Hoban a venit la închidere, iar tripleta mijlocașilor ofensivi a fost formată din Priso, Mutu și Teixeira, ultimii doi încheind meciul în avanposturi.

Sârbii au încercat să restabilească egalitatea, prin susturi de la distanţă, dar tot “lupii” erau să de “lovitura “, Mutu, în minutele 66 și 89, a trimis cu capul pe lângă poartă respective a şutat în brațele portarului advers.

Galben albaştrii vor avea 3 zile libere, duminică sau luni urmând a se reîntoarce în Antalya pentru cel de-al doilea stagiu de pregătire.

Marcator : Morar (10)

Petrolul : Bornescu – Alcenat, Hoban, Geraldo, Guilherme – Mustivar (cpt), De Lucas – Boudjemaa, Zicu, Morar – Cămara.

În repriza secundă Petrolul a început în formula : Bornescu – Achim, Geraldo, Gerson, Guilherme – Romario, Hoban (67 Mustivar) – Priso, Mutu, Teixeira – Cămara (58 Chiriță).

Jagodina : Peric – Miladenovic, Tomic, Zivanovic, Mijatovic – Ivanovic, Martinovic, Vucinic, Cvetkovic (cpt) – Susnjar, Djuric.

Declarații :

Geraldo Alves : ” A fost un alt test util pentru noi, am întâlnit o echipă bună, iar pentru moralul nostru e foarte bine că am câștigat fără să primim gol. S-a simțit puțin oboseală, dar băieții au făcut un ultim efort și au jucat bine. Urmează o mică pauză, după care vom reveni la antrenamente și vom intra în linie dreaptă cu pregătirea”.

Vlad Morar : ” Mă bucur că am înscris, a fost un antrenament reușit și cred că ne-am atins scopul și la acest joc. Am avut multe momente bune, dar e clar că mai trebuie să lucrăm pentru a avea o prestație care să ne mulțumească pe deplin. Am muncit bine în acest prim cantonament și cred că suntem pe drumul cel bun”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s