Şcolile din Prahova vor fi închise inclusiv vineri


Vremea rea a adus o săptămână în plus de vacanţă pentru elevii din Prahova. Conform ultimelor informaţii, unităţile de învăţământ vor rămâne închise, pe tot teritoriul judeţului, inclusiv vineri, 31 ianuarie, din cauza vremii nefavorabile. Decizia va fi aprobată în Comandamentul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, autorităţile judeţene, precum şi cele din Ploieşti considerând că este importantă siguranţa elevilor.

Judeţul Prahova se află sub avertizare de cod portocaliu, iar autorităţile se luptă cu deszăpezirea principalelor artere de circulaţie.

În astfel de condiţii, ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a recomandat autorităţilor din judeţele afate sub avertizare de vreme extremă să pună pe primul plan siguranţa copiilor.

Vă reamintim că în judeţul Prahova unităţile de învăţământ sunt închise de luni, 28 ianurie. Săptămâna viitoare, elevii se vor afla în vacaţa intersemetrială, urmând a se întoarce la şcoală pe 10 februarie.

– See more at: http://www.jurnalulph.ro/administratie/5779-scolile-din-prahova-inchise-inclusiv-vineri-31-ianuarie.html#sthash.SJ8ESm72.dpuf

sursa:

http://www.jurnalulph.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s