Younes Hamza nu mai este “lup galben ” .Exclusiv ploiestiulpatrianoastra.com


Younes Hamza (27 de ani) nu va mai juca în retur pentru Petrolul Ploieşti!Hamza-Younes-Footplus3

Hamza Younes a plecat cu Petrolul în Antalya, pentru primul stagiu de pregatire din 2014, dar şederea atacantului lângă colegii săi de echipă a fost de scurtă durată. Din ultimele informatii, atacantul a parasit in urma cu putin timp cantonamentul de la Belek, tunisianul urmand  a semna cu noua sa echipa, Botev Plovdiv din Bulgaria. Petrolul ar urma sa incaseze din acest transfer aproximativ 1 milion de euro. De curând, gruparea din Bulgaria a mai achiziţionat doi jucători importanţi, ex-petrolistii, Alexandru Benga si Ferebory Dore.  Hamza mai avea oferte din Franţa şi China, dar varianta bulgară pare să fi convenit cel mai mult ambelor părţi.

Botev Plovdiv (locul 7 în campionat) este echipa care a plusat în ceea ce-l priveşte pe Hamza. Conform surselor noastre , în schimbul atacantului său, Petrolul va primi aproximativ un 1. 000.000 de euro. Mai mult decât atât, jucătorului i s-ar fi propus un contract extrem de avantajos: 25.000 de euro salariu lunar! Ca o comparaţie, trebuie spus că la Ploieşti, Hamza câştiga în jur de 10.000 de euro pe lună.

Ca si confirmare ca Hamza a parasit deja cantonamentul de la Belek, sta poza postata pe facebook de catre unul din maseorii lupilor, Mortadha Abdelatif, care este si ruda cu atacantul tunisian: “La revedere, fratele meu! Mult noroc la noua ta echipa!”

„Nu ştiu cât mai pot rămâne la Ploieşti. Ştiţi cu toţii că Petrolul nu poate plăti salarii foarte mari. Dacă va veni o ofertă pe numele meu, bună şi pentru club, atunci cred că voi pleca”
Younes Hamza, atacant Petrolul, la plecarea spre cantonamentul din Antalya

34 de goluri a marcat Hamza pentru Petrolul în 52 de partide, echipă cu care a câştigat Cupa României anul trecut.

2.350.000 de euro este cota lui Hamza Younes conform transfermarkt.de

foto:footplus.tn

sursa:http://www.ploiestiulpatrianoastra.com/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s