Anji Mahacikala – Petrolul Ploiesti 2-1 ( amical )


 

Din păcate, în aceeaşi zi în care s-a confirmat plecarea lui Younes Hamza de la Petrolul, acesta fiind transferat la Botev Plovdiv pentru (numai!) 750.000 de euro, echipa noastră a fost învinsă cu 2-1 în al doilea meci de pregătire din Antalya, desfăşurat în compania ultimei clasate din Liga Rusa, Anji.

Deşi Petrolul a deschis scorul în minutul 11 prin Adrian Mutu, echipa rusă a reuşit să întoarcă scorul în ultimele cinci minute ale partidei, marcând în minutele 85 şi 88. Această înfrângere trebuie să reprezinte un semnal de alarmă pentru antrenorul Cosmin Contra deoarece, prin plecarea lui Hamza, postul de vârf de atac este deficitar. Spunem aceasta deoarece perioada în care Hamza a fost accidentat a fost una în care Petrolul a avut mari greutăţi la finalizare, iar acum, prin plecarea lui, echipa rămâne descoperită.

Reacţia fanilor Petrolului faţă de această plecare este una negativă, existând temerea justificată că prin plecarea în această iarnă a unor jucători de bază din lotul Petrolului (Hamza, Benga, Dore), ţinta echipei de a câştiga campionatul şi cupa este tot mai greu de realizat, venirea lui Mutu şi a lui Zicu nefiind suficientă.

– See more at: http://www.jurnalulph.ro/sport/5713-zi-nefericita-pentru-petrolul.html#sthash.gc6QhT7M.dpuf

sursa:

http://www.jurnalulph.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s