Ioana Popescu i-a luat locul lui Octavian Ursulescu


De aproape 5 luni, Ioana Popescu, celebra ziaristă şi prezentatoare TV, are un contract şi cu un celebru restaurant din zona Tei – Colentina, ” Trattoria Alexandros ” , unde este în fiecare joi, maestră de ceremonii la seara de karaoke. Practic, Ioana face cam ce fac pe scenă Octavian Ursulescu, Cosmina Pasarin, Mihai Mitoseru sau George Vintila, la fel şi ei, de profesie MC.
Astfel, când nu filmează sau prezintă pentru emisiunea ei de la GIGA TV, ” Ioana Night Show ” , când nu face interviuri cu vedete pentru Libertatea, când nu face mâncare, bijuterii hand made, picturi sau şedinţe foto incendiare, Ioana este… maestru de ceremonii, mai pe scurt, MC.
“Nu intenţionez să iau locul nimănui. Doamne fereşte! Cred că toţi avem loc sub soare. Faptul că patronii de la Trattoria Alexandros m-au auzit cântând şi că sunt şi vecină cu ei, poate că a contat că să lucrez aici”, spune Ioana.
Iniţial, din afară, poate părea foarte simplă munca Ioanei. Lumea poate zice: ce mare lucru faci? Te plimbi de colo până colo cu microfonul în mână…
Dar se pare că nu este chiar aşa de simplu. Trebuie să ai o voce frumosa, să ai dicţie perfectă, trebuie prezinţi lumea, să prezinţi piesele şi persoanele care vor cânta aşadar din 2 în 2 minute trebuie să te plimbi de la DJ şi aşa mai departe. Şi asta de la ora 20.00 până la 5.00 dimineaţa uneori.

“Da, nu este chiar aşa de simplu. Dar mă ajuta cel mai bun DJ din Bucureşti, pe DJ Ştefan. Poate nu oricine poate să facă treaba asta sau să îi placă să facă treaba asta. De exemplu, datoria mea de MC este să cânt primele piese, să sparg practic gheaţă, pentru că la început la orice Karaoke, persoanele sunt timide, reticenţe, dar după vreo oră, toată lumea vrea să cânte şi se distrează. Am fost felicitata pentru că veneam de acasă, sau de la televiziune, înfrigurată şi obosită şi totuşi începeam să cânt piese grele, fără încălzire. Apoi trebuie să fiu atentă la toţi şi să îi invit să cânte pe cei car vor. Şi să nu îi deranjez pe cei care nu vor să cânte. E ca şi cum ai conduce o corabie. Iniţial apa e prea liniştită, apoi este furtuna mare şi trebuie să deţii controlul, astfel încât toată lumea să fie fericită, să fie mulţumită dar şi să nu fie haos.”
Ioana este mulţumită cu atât mai mult cu cât, joi de joi, restaurantul devine din ce în ce mai neîncăpător pentru noii veniţi la Seara de Karaoke. “Sunt tare fericită. Simt a doua zi, vinerea, după ce noii veniţi mă adăugă pe Facebook şi îmi mulţumesc că i-am ajutat să cânte şi mai bine, să aleg împreună cu ei piesele, că misiunea mea a fost îndeplinită! Ador să fac treaba asta. Ador să cunosc oameni de gascka şi să aud noi voci, ador să cânt, pentru că sunt de părere că muzica face lumea mai bună!”
Pe lângă Ioana Popescu, la Trattoria mai vin şi alte persoane publice precum Oana şi Viorel Lis, Cătălin Lungu, Consuela di MOnaco, Nicoleta Matea – ex Master Chef, Gigel Frone, trupa Acropolis etc.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s