Corina Ungureanu va demisiona din functia de consilier pe probleme de sport


” Am decis să demisionez din funcția de consilier pe probleme de sport al primarului municipiului Ploiești. După îndeplinirea formalităților legale necesare, activitatea mea în funcția mai sus menționata va înceta efectiv în data de 15 februarie 2014.

Consider că decizia pe care am luat-o este una corectă şi conformă atât cu dorința mea de a obține un mandat în Parlamentul European, cît și cu respectul pe care îl port concetățenilor mei; nu ar fi normal să fiu remunerată din bani publici atâta timp cât voi fi angrenată, în nume personal, în cursa electorală pentru Bruxelles.

În ceea ce priveşte activitatea desfăşurată în cadrul administraţiei publice locale, apreciez că, în această perioadă, am îndeplinit obiectivele asumate şi, anume, încurajarea sportului de masă în rândul ploieştenilor, ca activitate ce contribuie fundamental la menţinerea sănătăţii fizice şi mentale; organizarea de competiţii (întreceri pe role, cel mai mare cross din Ploieşti, competiţii de ciclism, baschet s.a.), mai ales, în rândul copiilor, ca mijloc esenţial de dezvoltare sănătoasă a componentelor personalităţii, dar şi a dezvoltării fizice armonioase; asigurarea condiţiilor de pregătire pentru sportivii ploieşteni, ca resurse obligatorii pentru atingerea performanţei; creşterea eficienţei în procesul de comunicare instituţional sau promovarea relaţiei de colaborare între sectorul public şi cel privat în susţinerea activităţilor sportive la nivel local, dar şi a investiţiilor, materializate în viitoare baze sportive.

Le mulţumesc, pe această cale, tuturor actorilor publici sau privaţi, frumoasei echipe a sportului ploieştean pentru sprijinul oferit în organizarea acestor activităţi şi le urez mult success în tot ceea ce întreprind! ” a declarat pe contul sau de facebook ,Corina Ungureanu .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s