„9 ne este dor de Toni”


Pe 21 ianuarie, la Sala Sporturilor Olimpia Ploiești, se va desfășura meciul demonstrativ de baschet „9 ne este dor de Toni”, organizat de CSU Asesoft în parteneriat cu YouthBank Ploiești. „9 ne este dor de Toni” reprezintă un omagiu adus căpitanului echipei ploieștene, evenimentul marcând nouă ani de la trecerea în neființă a simbolului prahovean, jucător și căpitan al CSU Asesoft între 2003 și 2005.

Meciul demonstrativ de baschet va fi o confruntare între echipa ploieșteană și echipa campioană a României în cadrul competiției pentru licee – echipa Colegiului Național „Mihai Viteazul” Ploiești.

Intrarea în sală se va realiza începând cu ora 17.00, pe baza unui bilet, care poate fi achiziționat la intrare, în ziua meciului sau în prealabil de la membrii echipei YouthBank Ploiești (0723342790 – Ana Voicilă, 0726968648 – Andreea Pârlog și 0344802240).

Prețul unui bilet normal este de 5 RON, iar al unui bilet VIP de 30 RON.

În cadrul acestui eveniment, publicul va putea face donații pentru susținerea echipei favorite.

La pauza confruntării se va organiza o licitație pentru o minge de baschet și un tricou semnate de jucătorii formației CSU Asesoft, iar la finalul meciului spectatorii sunt invitați să aprindă lumânări, pe scările sălii.

Fondurile mobilizate în cadrul acestui eveniment vor intra în Fondul YouthBank Ploiesti, administrat de coordonatorul local Fundația Comunitară Prahova și de YouthBank Ploiești, banii urmând să fie dublați de către partenerii naționali BRD si ARC (Asociația pentru Relații Comunitare).

Suma finală se va reîntoarce în comunitate, sub formă de granturi, pentru a susține inițiativele cu impact în comunitate, coordonate și implementate de către liceenii ploieșteni.

http://www.max-media.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s