CSU Asesoft Junior cauta majorete


In complexitatea lui, dansul isi poate pune amprenta asupra copiilor. Ludicul oferit de muzica si dans inveseleste, pune zambetul pe fata celor mici, ii face mai energici, mai dezinvolti si mai sanatosi.

La o varsta la care doamna invatatoare iti da dureri de cap cu temele pentru acasa, si aici nu ne referim doar la copii  , dedicarea timpului liber dansului este solutia ideala pentru cei mici! Dar poate unii parinti se gandesc ca gimnastica este potrivita pentru domnisorica pasionata de tumbe prin casa, altii ca dansurile moderne o vor ajuta mai tarziu, unii dintre dumneavoastra ar dori ca cel mic sa practice cursuri de aerobic pentru o silueta placuta si un regim de viata sanatos…

Asa ca noi ne-am gandit la toti si am pus bazele programului Majorete Asesoft Junior!

Antrenamente jucause, costume si dansuri pline de poveste si imaginatie vor colora fiecare sedinta! Copiii nu se vor plictisi, isi vor consuma energia alaturi de noi si vor avea despre ce sa povesteasca a doua zi colegilor de clasa si prietenilor de la bloc! Chiar si dumneavoastra veti avea, de acum, de oferit un sfat util mamicilor si taticilor aflati in pragul disperarii din cauza energiei exuberante neconsumate la scoala sau, dimpotriva, a sedentarismului pe care il arata piticii lor.

Pentru a intra un pic in definitii, cheerleading-ul este o activitate fizica, uneori, un sport competitiv, bazat pe coregrafii care variaza intre unu si trei minute. Acestea contin elemente de gimnastica, dans si acrobatii pentru antrena spectatorii de la evenimente si pentru a incuraja echipele sportive la jocuri si competitii sportive. Dar pana la competitii nationale, la Majorete Asesoft Junior avem multe posibilitati de antrenament cu public, la meciurile de baschet ale campionilor nostri de la CSU Asesoft Ploiesti! Daca va plac serbarile la care participa copiii dvs., imaginati-va ca le-ati putea avea de cateva ori pe luna, pe parchetul salii Olimpia! Asadar, va asteptam cu intreaga familie la meciuri, chiar daca atentia dvs. va fi una sporita mai mult in pauze si la time-out-uri!  Majoretele cheerleader isi au originea in Statele Unite ale Americii, unde acest sport este foarte popular, cu aproximativ 1,5 milioane de participanti in All-Star majorete. In prezent, acest sport este in crestere datorita expunerii mediatice de care a avut parte: din anul 1997 au inceput sa apara emisiuni despre majorete si au fost televizate campionatele din acest sport de catre ESPN International si lansarea in anul 2000 a filmelor in serie “Bring it on” – daca nu stiti despre ce este vorba, intrebati-va copiii  . In parte datorita acestei expuneri recente, exista acum o aproximativ 100.000 de participanti in lume, din Australia, Canada, China pana in Franta, Germania, Japonia si Marea Britanie. Dar sa revenim pe meleagurile noastre.

Majorete Asesoft Junior, un program sub egida Asesoft Junior, este o scoala de dans modern si majorete imbinand asa cum v-am spus elemente de gimnastica si aerobic. Sustinerea fenomenul baschetbaslistic pe ritmuri de dans si sansa de a face spectacol pe terenul de baschet la meciurile Asesoftului ii va incanta pe cei mici, mai ales ca se vor simti membri cu drepturi depline ai marii familii de campioni! In fapt, cred ca si dumneavoastra v-ar placea sa dansati in fata a 3000 de oameni, care sa va aplaude la final, nu-i asa? Veti observa ca in urma integrarii in echipa Majorete Asesoft Junior, copiii vor scapa de trac, nu vor mai fi rusinosi si vor da dovada de dezinvoltura in viata de zi cu zi, fapt care ii va ajuta sa se integreze in noi grupuri de prieteni, la scoala, la pregatiri sau la bloc.

Foarte important de precizat – programul se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani, noi venind in ajutorul dvs. in cel mai important interval al formarii si copilariei celui mic!

Continuare aici :

Inscrieri aici :

http://asesoftjunior.ro/majorete-asesoft-junior/

Mai multe detalii despre acest proiect aici :

https://www.facebook.com/pages/Majorete-Asesoft-Junior/663997833652283?fref=ts

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s