Prezentare oficială Adrian Mutu pe ” Ilie Oana ”


 

FC Petrolul Ploiești anunță prezentarea oficială a lui Adrian Mutu, care va avea loc marți, 14 ianuarie, la stadionul ”Ilie Oană”, după următorul program:

ora 17.00 – Conferința de presă

ora 18.00 – Prezentarea oficială pe gazon

Intrarea spectatorilor va fi liberă și se va efectua doar la Tribunele 0 si 1, cu accesul pe la porțile Tribunei 1 Est, respectiv Vest.

Spectatorii vor putea urmări, începând cu ora 17.00, în direct, pe cele două tabele video ale stadionului, întreaga transmisie Dolce Sport, ce va cuprinde atât conferința de presă, cât și imagini inedite cu Adrian Mutu, inclusiv din vestiar.

Drepturile de televiziune pentru acțiunile la care participă Adrian Mutu în ziua de 14 ianuarie (conferința de presă și prezentarea oficială) au fost cedate, în exclusivitate, canalului Dolce Sport. Celelalte televiziuni vor avea acces în sala de conferință, dar nu o vor putea transmite în direct. Pentru activitățile din incinta stadionului vor avea acces doar cameramanii Dolce Sport și fotoreporterii. Celelalte televiziuni interesate să preia imagini cu Adrian Mutu pe gazon pot lua legătura cu deținătorul de drepturi (Dolce Sport).

http://www.fcpetrolul.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s