Peste 600 de prahoveni au sunat in noaptea de Revelion şi in primele doua zile din 2014 la Serviciul de Ambulanta Prahova


Peste 600 de prahoveni au sunat in noaptea de Revelion şi in primele doua zile din 2014 la Serviciul de Ambulanta Prahova. Cei mai multi dintre ei au cerut ajutorul medicilor din cauza unor probleme cardiace,psihice, dar si pentru ca au mancat sau au baut prea mult si li s-a facut rau.

„Am avut multe solicitari in aceasta vacanta de sfarsit de an. Au fost intre 200 si 300 de apeluri intr-o singura zi, adica aproape dublu fata de o zi obisnuita. In topul afectiunilor care au predominat in primele zile din nou an au fost colicile biliare si problemele cardiace”, a declarat Daniel Alexandru, directorul Serviciului de Ambulanţă Prahova.

Cei mai multi dintre prahovenii care au avut nevoie de interventia medicilor de la Ambulanta au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti. De altfel, si Unitatea de Primiri Urgente a fost supraaglomerata in aceste zile, mai ales ca medicii de familie nu au lucrat ca sa preia mare parte din cazuri.

sursa:

http://www.phon.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s