Megaparinti te invita la primul workshop pentru parintii din Ploiesti privind alimentatia copilului de la 0 la 3 ani


 

Megaparinti.ro este un site creat din dorinta de a fi alaturi de parinti si de a le oferi suportul necesar pentru a face fata cu brio in meseria de parinte.

Suntem un grup entuziast, care incearca lansarea unui concept inedit, adica o instruire, credem noi, cu eficienta a tinerilor parinti. Vrem ca parintii sa stie, sa fie informati, pentru a putea lua cele mai bune hotarari pentru copilul lor.

Medici, parinti, bunici ne-am coalizat pentru a indeplini ceea ce ne-am propus.

Urmariti-ne, consultati-ne, aveti incredere in experienta noastra, si veti beneficia de cele mai noi informatii, pertinente, de solutii la multe dintre problemele pe care le aveti in legatura cu cresterea si dezvoltarea copilului dvs. de la nastere si pana la varsta de prescolar.

De ce workshopuri pentru parinti?

Pentru ca, din pacate, copiii nu vin pe lume si cu un manual de utilizare, iar faptul ca ai devenit parinte nu inseamna si ca stii ce trebuie sa faci pentru a avea un bebelus sanatos.

 

Workshop privind alimentatia copilului de la 0 la 3 ani

De cele mai multe ori, parintii primesc o sumedenie de sfaturi “bine intentionate” privind alimentatia bebelusului, care nu fac decat sa le complice existenta. Cum alimentatia bebelusului constituie un subiect intens dezbatut de mamici, Megaparinti vine in intampinarea acestora pentru a solutiona toate aspectele cu privire la alimentatia copilului de 0-3 ani.

 

Despre ce veti invata:

ce inseamna alimentatie sanatoasa

alimentatia copilului in toate etapele de dezvoltare ale acestuia: alaptarea, divesificarea, alimentatia copilului dupa varsta de 1 an

Ce inseamna o nutritie optima pentru copilul tau

calitatea nutritiei – modul cum alegem alimentele, diversificarea acestora distribuita zilnic in mese echilibrate si adecvate nevoilor copilului, aportul adecvat de nutrient esentiali

cum sa aveti o conduita nutritionala corecta si benefica pentru copil – ce inseamna hrana sanatoasa si care sunt principiile de baza ale unei alimentatii sanatoase pentru copilul tau

curba ponderala sau graficele de crestere

Probleme speciale aparute ca urmare a introducerii alimentelor solide – alergiile alimentare, varsaturi si diaree, anemia, constipatia, obezitatea

Capcanele alimentatiei copilului

Sfaturi pentru succesul unei diete echilibrate

Totul despre diversificarea alimentaţiei la bebelusi

 

Beneficii

La sfarsitul workshopului veti sti:

Sa mentineti o igiena a alimentatiei – adica un mod ordonat si coherent de alimentatie ( distributia meselor pe parcursul unei zile, calitatea nutritionala a meselor in functie de momentul zilei si de tipul de alimentatie, modul corect de preparare a alimentelor si calitatea alimentelor, evitarea contaminarilor bacteriene)

Sa aveti o atitudine psihologica sanatoasa (masa trebuie sa fie un moment placut, linistit; mancarea nu este un „premiu”, ci o necesitate; copiii nu trebuie fortati sa manance si nici certati pentru ca „nu au mancat tot din farfurie”)

Sa alcatuiti o dieta echilibrata pentru copil si de ce este importanta o dieta echilibrata pentru dezvoltarea ulterioara a copilului

Cand si cum sa treceti la etapa diversificarii, care este ordinea introducerii alimentelor

 

Structura workshop:

Workshopul este structurat in 3 module, in functie de varsta bebelusului. Fiecare modul dureaza 1 ora si 30 de minute. Modulele se vor desfasura incepand cu 18.01.2014 (Modul I), 25.01.2014 (Modul II), 01.02.2014(Modul III)

Cost modul: 70 ron

Promotii:

Participare la 2 module = 120 ron/persoana

Participare la toate 3 modulele = 150 ron/persoana

Inscriere 2 persoane = 15% reducere fata de preturile mai sus mentionate

Inscriere 3 sau mai multe persoane = 20% reducere

Inscriere timpurie (pana la 15 decembrie 2013) = 10% discount

Inscriere si plata pana la 15 decembrie 2013 = 25% discout

Pentru fiercare dintre module: Prima persoana care se inscrie participa gratuit, iar urmatoarele 3 au discount de 40%.

 

Modalitati de plata in avans:

• Trimiteti adresa unde doriti sa primiti invitatia iar noi va trimitem invitatia, putand sa achitati ramburs contravaloarea;

• Achitati prin ordin de plata in contul Mima Kids&Parents deschis la Credit Europe Bank Ploiesti, RO65FNNB000302456158RO01, la descriere plata: Participare workshop alimentatie si numele persoanei care participa. Contractul aferent participarii il trimitem pe adresa de mail.

 

Locatie: Str. Strandului, nr. 1, Cladirea Grafex, la 3 minute distanta de Mall-ul Afi Palace Ploiesti

 

Inscrieri pe: https://docs.google.com/forms/d/1JshOJE6aR4DU71J6iuUbsOIeGz4k67DEIRdvVFa0ABA/viewform

 

Mai multe detalii aici :

 

https://www.facebook.com/events/588951497827048/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s