In ajun de Craciun , Wellness Club Nico a facut o bucurie familiilor nevoiase din localitatea prahoveana ,Valea Plopului.


Ieri  ( n.a.23 decembrie a.c. ) , o masina plina cu ajutoare a luat drumul localitatii prahovene,Valea Plopului .

Zeci de kilograme de haine,alimente neperisabile si jucarii si o suma de bani au ajuns   la Centrul social “ Pro Vita” , din Valea Plopului .

Imediat cum a ajuns in sat , managera salii de fitness mai sus amintita ,Nicoleta Mocanu a fost primita cu bratele deschise de catre parintele Nicolae Tanase si locuitorii micutei asezari din Prahova.

“ In numele parintelui Tanase si al familiilor nevoiase din Valea Plopului,tin sa va multumesc pentru ca ati adus un zambet pe fata acestora si le-ati facut o bucurie de Craciun copiiilor si familiilor nevoiase din aceasta localitate . “ a declarat ( emotionata )  Nicoleta Mocanu ( manager Wellness Club Nico ).

Reamintim ca Valea Plopului si Valea Screzii sunt satele care au fost  transformate în adevărate aşezăminte pentru ocrotitrea copiilor saraci si orfani.

Centrul social “ Pro Vita “ funcţionează în cele două sate, iar părintele Nicolae Tănase a  reusit sa insufle multa solidaritate printre sateni, iar oamenii săraci au grijă de alţi oameni săraci.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s