Copiii din centrele de plasament au primit cadouri de la “lupii galbeni “


FC Petrolul Ploiesti impreuna cu partenerii sai Ploieşti Shopping City, Carrefour, Grillandia, Cinema City şi Cufărul Verde, a oferit (ieri ) cadouri celor peste 200 de copii din cadrul centrelor de plasament ale DGASPC Prahova.

“Lupii ” au impartit cadouri copiilor nevoiasi din Ploiesti, Filipesti de Târg, Plopeni si Câmpina,evenimentul desfasurandu-se în ” Fabrica lui Mos Crăciun din Ploiesti Shopping City .

” Ziua dedicata copiilor defavorizati ” a fost deschisa de proiectia filmulului de desene animate 3D ”Khumba”, la Cinema City, a urmat pranzul la Grillandia, după aceea
gazarii au fost asteptati de catre copiii cu multe surprize .
Dupa impartirea cadourilor pentru fotbalisti, “galben -albastrii ” au asistat la un spectacol oferit de catre copii.
La final,emotionati petrolistii i-au aplaudat pe copii si le-au oferit micutilor cadouri de Sarbatori printre care : fulare si fesuri cu Petrolul , dulciuri, fructe, sucuri ,etc .
Aceste cadouri au fost asigurate de către Carrefour, Grillandia si Cufărul Verde.

”Suntem multumiti si bucurosi că am reusit să le oferim copiilor o zi specială, pe care sperăm că nu o vor uita prea curând. Faptul că au iesit din centrele lor, că au văzut un film, poate primul din viata lor, că au mâncat ceva bun si că s-au întâlnit cu fotbalistii, pentru ei contează enorm”, a declarat antrenorul “lupilor ” Cosmin Contra.

La rândul său, Haubert Guilherme, a declarat : ”Si în Brazilia sunt multi copii neajutorati, asa că stiu cât de greu le este si celor din România, dar cu asemenea gesturi vor realiza că viata are si momente frumoase”.

”Au fost foarte încântati, o zi în afara centrelor pentru ei reprezintă foarte mult, iar ceea ce s-a întâmplat astăzi le-a depăsit toate asteptările. În numele insitutiei pe care o reprezint, multumesc clubului Petrolul si celorlalte firme pentru acest gest superb”. a declarat Alexandru Bocioacă , directorul adjunct al DGASPC

La evenimentul de luni, a fost prezenta si Andreea Alexandra, fiica lui Octavian Tatomir, suporterul petrolist care si-a pierdut viata în vara acestui an, în trenul care transporta galeria ”lupilor”galbeni spre Bucuresti, pentru meciul din Supercupa României.

SAM_8823SAM_8788

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s