Campionii au castig la pas partida cu Timba . CSU Asesoft – Timba Timişoara 108-70 (53-32)


 

CSU Asesoft: Adamovic, Szijarto, Guţoaia, Zekovic, Tica

Timba: Popa, Csender, Pătru, Florveus, Czmor

 

CSU Asesoft Ploiesti şi-a luat “la revedere“ în anul 2013, de la proprii suporteri, cu o victorie netă în faţa modestei Timba Timişoara.

Campionii au inceput cu Szijarto şi Guţoaia in defensivă şi în atac cu duo-ul Zekovic – Tica. În primul sfert amfitrionii  n-au avut adversari, Arnautovic începând rularea tinerilor, primul fiind Negoiţescu.

Până la pauză, campionii au făcut spectacol de la trei puncte, Dunn, Guţoaia şi Zekovic marcând de la distanţă. Dupa pauza, Arnautovic i-a trimis in teren pe tinerii Dumitrescu, Movileanu şi Ene, acestia contribuind  la show-ul alb – albastrilor.

Desi au pierdut la scor, timisorenii au avut si momentele lor de “magie”,  Mihuţi şi Florveus reusind cateva super execuţii .

După victoria cu bănăţenii de pe teren propiu,  CSU Asesoft va mai disputa doua jocuri până la finalul anului .Marţi, ploieştenii vor evolua la Sofia, în compania lui Lukoil Academic,  în ultimul meci din EuroCup, iar  în week-endul viitor vor juca la Craiova.

– See more at: http://www.stiriactuale.ro/sport/8849-fara-nici-o-emotie-csu-asesoft-timba-timisoara-108-70-53-32.html#sthash.Qkjl4Q7b.dpuf

http://www.stiriactuale.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s