Miss Universitas Ploiesti 2013


In perioada 11-13 decembrie 2013, Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti organizează FESTIVALUL NAŢIONAL STUDENŢESC “MISS UNIVERSITAS”, EDIŢIA A XXIII-A, cu tema “Ninge cu… Miss într-o seară de vis”.

Spectacolul-concurs se va desfăşura joi, 12 decembrie 2013, de la ora 18.00, în pragul Sărbătorilor de iarnă, amfitrioni fiind personaje de poveste ce vor crea atmosfera de vis în care vor concura studente din 8 centre universitare: Bacău, Bucureşti, Reşiţa, Braşov, Sibiu, Ploieşti, Piteşti, Iaşi.

Renul Rudolf a recomandat ca, în bagajul fiecărei concurente, să se afle un costum de baie (cele mai friguroase îşi pot lua mantie, fular şi mănuşi), o ţinută de zi de sezon (Crăciuniţe, reni, spiriduşi, fulgi de nea etc.) şi o ţinută elegantă pentru o seară magică.

Moş Crăciun a hotărât ca probele concurentelor să alterneze cu momente de muzică, dans şi umor susţinute de formaţiile artistice.

Vor fi acordate premii pentru câştigătoarele locurilor I (Miss Universitas 2013), II, III, Premiul Miss Winter, Premiul Miss Fotogenie, Premiul de Popularitate, Premiul Mass – Media, Premii din partea sponsorilor.

Având în vedere bunele relaţii de colaborare, vă rugăm să acceptaţi parteneriatul cu Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti, făcând cunoscut ploieştenilor acest eveniment prin mediatizarea lui.

Vă aşteptăm să ne bucurăm împreună de mirajul acestui eveniment naţional în spiritul frumoaselor sărbători de iarnă, participând la o seară magică în constelaţia frumuseţii.

sursa:www.max-media.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s