Campionii au spus ” Adio Europei ” . CSU Asesoft Ploiești – Hapoel Jerusalim 69-77.


Campioana României la baschet masculiun, CSU Asesoft Ploiești, a fost învinsă miercuri, pe propriul teren, de formația israeliană Hapoel Ierusalim, cu scorul 69-77 (35-43), în a noua partidă din grupa E a Eurocup.

Asesoft a ratat orice şansă de a se mai califica între cele mai bune 32 echipe din EuroCup.

Cu un singur succes din patru confruntări disputate pe teren propriu, prahovenii nu au avut un început bun nici cu israelienii. Au pierdut primul sfert cu 21 la 17 şi au intrat la pauza mare cu un dezavantaj de 8 puncte. Abia după revenirea de la cabine, CSU a avut 10 minute mai bune, încheiate cu 18 la 17. Nu a fost suficient, Hapoel şi-a trecut în cont şi ultimul sfert, astfel că echipa din Ploieşti a pierdut cu 69 la 77.

Din tabăra lui Vladimir Arnautovic cel mai bun marcator a fost acelaşi Mohammed, cu 23 de puncte, urmat de Marshall 18, Zekovici 12, Lee 8, Adamovici 4, Burlacu 2 și Tica 2. Pentru Hapoel au înscris Duncan 16 puncte, Eliyahu 15, Dupree 15, Kitchen 11, Parakhouski 9, Halperin 6 și Menco 5.

„Ne doream foarte mult să ne calificăm, aveam nevoie de victorii în ambele meciuri. Este o mare dezamăgire pentru mine, pentru echipa mea și ne pare rău”, a declarat, la final, Alhaji Mohammed.

Prahovenii au obţinut anterior următoarele rezultate: 97-89 şi 72-95 cu Khimki, 72-80 cu Pinar Izmir, 84-77 şi 84-74 cu Igokea Aleksandrovac, 80-82 cu Hapoel Ierusalim, 72-85 cu Lukoil Sofia şi 87-91 cu Pinar Izmir.

După nouă meciuri, CSU Asesofot Ploieşti se află pe locul 4 în grupa E din Conferința II a Eurocup, cu 12 puncte.

Din grupa E fac parte: CSU Asesoft Ploieşti, Khimki Moscova (Rusia), Pinar Karsiyaka (Turcia), Hapoel Ierusalim (Israel), Igokea Aleksandrovac (Bosnia) şi Lukoil Akademik Sofia (Bulgaria).

Campioana României mai are de disputat un singur meci în grupa E, cu Lukoil Sofia (18 decembrie).

Vezi video aici :

http://www.digisport.ro/Sport/BASCHET/Asesoft+Ploiesti+invinsa+acasa+in+Eurocup+69-77+cu+Hapoel+Ierusa

sursa:www.digisport.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s