La Busteni au fost aprinse luminiile de sarbatori


 

Magia sărbătorilor de iarnă a cuprins oraşul Buşteni. Mii de beculeţe s-au aprins în seara de Moş Niculae, sub privirile entuziasmate a sute de copii şi adulţi. Şi Moş Crăciun şi-a făcut apariţia în mulţime, ceva cam devreme ce-i drept, şi a împărţit daruri micuţilor care au fost cuminţi, ajutat fiind chiar de primarul oraşului Buşteni, Emanoil Savin şi de câteva crăciuniţe.

Pentru prima dată în staţiunea de la poalele munţilor Bucegi a fost creat „orăşelul lui Moş Crăciun”. Mii de leduri au dat viaţă figurinelor: oameni de zăpadă, sania moşului trasă de reni, îngeraşi şi evident bradul înalt, toate i-au fascinat pe micuţii veniţi special să vadă oraşul împodobit pentru sărbătorile de iarnă. Emanoil Savin, împreună cu nepotul său de numai un an Timothy, au apăsat butonul pentru a aprinde ghirlandele luminoase şi figurinele care au împânzit parcul central.

Seara s-a încheiat cu un spectacol în aer liber, oferit de Grupul de copii ”Mugur” din Câmpulung Muscel, iar cei care au îngheţat de frig au primit vin fiert şi ceai cald.

– See more at: http://www.jurnalulph.ro/administratie/4385-la-busteni-s-au-aprins-luminile-de-sarbatori.html#sthash.r9giBr4o.dpuf

sursa:jurnalulph.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s