WINMARKT A INAUGURAT CEA DE-A DOUA PASARELA DE LEGATURA INTRE CELE 2 CENTRE COMERCIALE DIN PROPRIETATE


Winmarkt, cea mai extinsa retea de centre comerciale din Romania,  proprietate a grupului italian IGD – Immobiliare Grande Distribuzione – (grup listat la bursa din Milano cu o valoare a portofoliului de 1,9 miliarde euro) a inaugurat ieri, la Ploiesti, cea de-a doua pasarela care face legatura intre centrele comerciale din proprietate, aflate in centrul orasului, parte a unui proiect complex de modernizare care va continua si in 2014.

Pasarela, cu o lungime de 19,3 metri, la constructia careia s-au folosit 45 tone de metal, face parte din prima etapa a proiectului de investitii care vizeaza modernizarea celor 2 cladiri cu destinatie comerciala pe care Winmarkt le detine in centrul orasului Ploiesti. Noua constructie va ajuta la fluidizarea traficului interior intre centrele comerciale invecinate care opereaza sub brandul Winmarkt, marcand un moment important prin unirea lor intr-un singur centru comercial, cu o suprafata totala de 30.000 mp, sub denumirea de Winmarkt Ploiesti.

Cea de-a doua faza a proiectului de investitii va consta in modernizarea fatadelor si integrarea lor intr-un concept unitar, care va avea loc in cursul anului 2014. Tot ca parte a acestui proces se inscriu si lucrarile de modernizarea a spatiilor interioare, reorganizarea mixului de chiriasi si creearea de zone mai largi de circulatie, precum si spatii pentru cafenele si zone de divertisment.

Valoarea totala a investitiilor pe care Winmarkt le realizeaza in Ploiesti se ridica la 2,5 milioane euro.

“Anul acesta am activat pentru Romania un buget total de investitii de aproximativ 5 milioane de euro, finantat in intregime din fonduri proprii, actionarii confirmand capacitatea de autosustinere a planului de investitii, fara a afecta gradul de indatorare al companiei, care la acest moment este zero. Pentru noi este un motiv de satisfactie sa reinvestim o parte semnificativa a profitului in cladirile existente in centrul oraselor, pentru ca acestea reprezinta parte din experienta de viata a comunitatii, dar si un element important al economiei locale”, a declarat Antonio Di Berardino, CEO Winmarkt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s