„Dăruieşte o nouă viaţă“ la a treia ediţie


 

Copiii nostri_1.JPG

„Dăruieşte o nouă viaţă“ la a treia ediţie

Recital Nicolae Voiculeţ şi licitaţie cu produse de lux în beneficiul copiilor din CONCORDIA

 

Joi, 12 decembrie, ora 20:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Sala Constanţa, va avea loc cea de-a treia ediţie a Evenimentului de caritate „Dăruieşte o nouă viaţă“, organizat de Societatea Companiilor Hoteliere Grand în beneficiul copiilor defavorizaţi din Organizaţia Umanitară CONCORDIA.

Evenimentul, moderat şi în acest an de Andreea Esca, va include reprezentaţii artistice oferite de copiii din CONCORDIA, alături de interpretul la nai, Nicolae Voiculeţ, faimosul muzician de talie internaţională.

Copiii și tinerii din CONCORDIA vor prezenta Muzicalul “Țara CONCORDIA”, un spectacol despre poveștile lor de viață, cu multe momente emoționante.

Ansamblul de dansuri populare CONCORDIA.jpg

Invitatul serii, Nicolae Voiculeţ,promovează de peste 20 de ani România şi sunetul autentic românesc în întreaga lume. Interpret la nai, dirijor şi compozitor, artistul a concertat în faţa a peste 65 de lideri de state şi a impresionat multe alte personalităţi ale lumii.

În cadrul evenimentului va fi organizată și o expoziție cu vânzare. Invitații vor putea achiziționa produse handmade realizate de copii și tineri în cadrul Atelierului de Artă, dar și produse de panificație realizate după rețete tradiționale la Brutăria CONCORDIA.

Casa de licitaţie Artmark va modera achiziţionarea prin licitare deschisă a produselor şi serviciilor de lux oferite de brandurile din The Grand Avenue.

În beneficiul copiilor din CONCORDIA gazdele evenimentului scot la licitaţie 2 bilete la Revelion 2014 „Fête à porter“, organizat de JW Marriott Bucharest Grand Hotel, un voucher Sunday Brunch pentru 2 persoane la JW Stakehouse şi un abonament pe un an la World Class Health Academy Romania.

Iubitorii de design modern şi gadget-uri de ultimă generaţie vor putea licita pentru produsele din cristal și porțelan Rosenthal by My House – The Art of Living şi căşti B & O Play de la Bang & Olufsen.

Domnii vor avea prilejul să liciteze pentru bijuterii şi accesorii de la faimoasele branduri italiene Roberto Cavalli şi Valentino, iar doamnele pentru parfumul „Amouage Gold“ de la Elysee, sau pentru voucherul „Makeover“ la GETT’S Salons.

Tot pentru doamne, creatoarea de bijuterii Thea Haimovitz oferă un colier de inspiraţie Kabbalah creştină, o bijuterie puternică, cu mesaj complex şi rol protector, care combină argintul, aurul şi pietrele semipreţioase.

„Vedeta” licitaţiei, Croaziera Mediterana de 11 nopți, este oferită de operatorul de turism Bonaventura.

Copiii din Organizaţia Umanitară CONCORDIA vor beneficia de toate fondurile obţinute în urma licitaţiei şi a donaţiilor.

În 2011, organizatorii Evenimentul de caritate “Dăruiește o nouă viață” au strâns fonduri în valoare de 12.625 de euro, iar anul trecut, valoarea s-a ridicat la suma de 16.850 euro.

„Suntem onorați să vă invităm la cea de-a treia ediție a Evenimentului caritabil „Dăruiește o nouă viață”. Sperăm să fiți solidari cu noi și în acest an și să ne fiți alături la eveniment.

Copiii au pregătit, cu mult entuziasm, un program artistic emoționant pe care vor să-l prezinte prietenilor și binefăcătorilor noștri.

Este o mare bucurie pentru ei să vadă că sunt apreciați și chiar lăudați pentru munca și talentul lor.

Vă rog să le dați șansa să va încânte și să vă convingă că sunt copii minunați!“ – Irina Zaharia, Director al Organizaţiei Umanitare CONCORDIA România.

CONCORDIA este o organizație neguvernamentală, apolitică și nonprofit, care are ca principal obiectiv recuperarea și reintegrarea socială, școlară și profesională a copiilor și tinerilor care provin din familii dezorganizate, defavorizate social sau direct de pe stradă. În prezent, CONCORDIA ocrotește peste 500 de copii şi tineri în casele și locuinţele sale pe care le administrează în Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii-Rahtivani, Judeţul Prahova. De toţi aceştia se ocupă cu dedicaţie peste 200 de angajaţi, voluntari şi colaboratori.

Societatea Companiilor Hoteliere The Grand este un susţinător important al Organizaţiei Umanitare CONCORDIA. The Grand a organizat cele două ediții precedente ale evenimentului de caritate „Dăruiește o nouă viață“ în beneficiul copiilor din CONCORDIA şi a donat direct fonduri organizaţiei. Organizatorii speră ca acest eveniment să rămână un eveniment de caritate anual, prin care să ofere publicului ocazia de a ajuta copiii şi tinerii defavorizaţi din România.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s