Calificare cu suspans…Petrolul – FC Vaslui 4-2 in sferturile Cupei Romaniei “Timisoreana ”


Petrolul a câştigat dramatic partida cu FC Vaslui din sferturile Cupei Romaniei “Timisoreana”. Aseară pe “Ilie Oana” “lupii galbeni” i-au adus pe cei aproximativ 8.000 de spectacori de la agonie la extaz.

Incă din primul moment, ploieştenii au trecut la cârma partidei, însă  dominarea teritorială nu a adus ocazii clare la poarta moldovenilor.
In minutul 5, Texeira încearcă poarta moldovenilor, dar Cerniauskas se întinde si respinge.

La o fază banală, în minutul 27,  FC Vaslui a deschis scorul,  Celeban a reluat cu capul în poarta „lupilor” după centrarea  lui Temwanjera.  După primirea golului petroliştii au ieşit la atac, iar  în minutul 37 ”spiridusul” Fernandez a restabilit egalitatea, după  ce Cerniauskas a respins în faţă  un şut a lui Hamza.

Scorul la pauza a fost 1-1, contrar unei prime părţi dominate cateogoric de gazari.

Dupa pauză , Petrolul  a intrat pe teren sa rezolve calificarea, insa  Teixeira (minutul 63), respectiv Hoban (minutul 66)  nu găsesc ţinta .In minutul 70, dupa un corner, acelaşi Celeban aduce pentru câteva momente liniştea pe stadion , înscriind după o centrare pe colţul scurt a lui Sânmărtean.

Gazdele au revenit şi după “handicapul” primirii celui de al doilea gol. In minutul 75,  Albin a reuşit o super execuţie, dar mingea a trecut peste tranversală. In minutul 84 Teixeira   reia cu capul puţin pe lîngă poartă o centrare a lui Boudjemaa . In minutul 85, Camara  a reluat peste poarta,cu capul dupa o centrare a lui Alcenat .

– See more at: http://www.stiriactuale.ro/sport/8753-petrolul-ploiesti-s-a-calificat-dramatic-in-semifinalele-cupei-romaniei.html#sthash.th7Mis4q.dpuf

http://www.stiriactuale.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s