Comunicat de presa FC PETROLUL


FC Petrolul Ploiești a luat act cu stupoare de evenimentele produse în seara zilei de duminică, 1 decembrie, în urma cărora cei peste 1.300 de suporteri ai echipei noastre au fost împiedicați de către jandarmi să ajungă pe stadionul Steaua. Clubul este alături de fanii petroliști și îi va suține într-un demers comun, în încercarea de a identifica vinovații pentru evenimentele reprobabile produse în localitatea Domnești, dar și în centrul Ploieștiului.
FC Petrolul Ploiești consideră exagerată și inoportună intervenția în forță a jandarmilor și cere organelor abilitate să demareze o anchetă pentru aflarea adevărului.

Totodată, în cursul zilei de astăzi, 3 decembrie, a avut loc o ședință de coordonare privind stabilirea măsurilor de securitate la meciul FC Petrolul – FC Vaslui, programat miercuri, ora 19.00, în cadrul sferturilor de finală ale Cupei României Timișoreana.
În urma acestei întâlniri, la care au participat, oficialii clubului, primarul Iulian Bădescu, prefectul Marius Sersea, precum și reprezentanți ai Jandarmeriei Prahova și ai Poliției Municipiului Ploiești, s-a decis ca la partida menționată mai sus paza și ordinea să fie asigurate de către Jandarmeria Prahova, Poliția Locală și cea a Municipiului Ploiești, iar în stadion vor fi prezenți reprezentanții firmei SAS.
Clubul nostru este convins că toți spectatorii vor avea același comportament civilizat, afișat, de altfel, la toate meciurile desfășurate până acum pe stadionul ”Ilie Oană”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s