Comunicatul Jandarmeriei dupa luptele de strada cu suporterii petrolisti


COMUNICAT JANDARMERIE
Duminică, 01 decembrie, anul curent, mai multe echipaje ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova au însoțit, alături de jandarmii din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a municipiului București, suporterii echipei F.C. Petrolul Ploiești pe traseul de deplasare către stadionul Ghencea, pentru a urmări meciul de fotbal dintre echipele Steaua București și echipa ploieșteană.
În apropierea comunei Domnești, suporterii din două autobuze au oprit și au coborât în apropierea unei stații de carburanți, moment în care au devenit deosebit de violenți cu forțele de ordine, motiv pentru care s-a hotărât întoarcerea suporterilor în municipiul Ploiești pentru a nu fi pusă în pericol siguranța desfășurării partidei de fotbal.
La sosirea în municipiul Ploiești, aproximativ 150 de suporteri, din cei peste 1300 ce se aflau în cele 11 autobuze, au refuzat să părăsească zona de debarcare și cu o violență fără precedent au început să arunce cu bolovani și orice obiect contondent au găsit în spațiul public din apropierea Casei de Cultură a Sindicatelor, spre forțele de ordine.
Primul lucru pe care l-au făcut jandarmii a fost apelarea la calm pentru a nu exista incidente, însă suporterii nu au ascultat și au continuat agresarea forțelor de ordine, motiv pentru jandarmii aflați la fața locului au intervenit pentru restabilirea ordinii publice.
În cursul acestei săptămâni, pe baza imaginilor video existente, se va continua identificarea suporterilor recalcitranți pentru a fi luate măsurile legale împotriva lor.
Menționăm faptul că în cursul săptămînii trecute au avut loc două întâlniri cu reprezentanții galeriei echipei Petrolul Ploiești, la solicitarea prefectului județului Prahova, domnul Marius Sersea, tocmai pentru a fi preîntâmpinate astfel de incidente.
CITESTE SI: Reactii de la fanii FC Petrolul. Vezi ce au de spus
sursa:max-media.ro

One thought on “Comunicatul Jandarmeriei dupa luptele de strada cu suporterii petrolisti

  1. DESPRE APELUL LA CALM FACUT DE JANDARMI CU TOMFA SI LACRIMOGENE LA COBORAREA DIN AUTOBUZE LA PLOIESTI LANGA STADION DE CE NU SE COMUNICA?

    SUNT ATATEA CAMERE DE SUPRAVEGHERE IN ZONA INTRE HOTEL PRAHOVA SI SEDIUL SRI……..

    VA MULTUMIM DOMNILOR JANDARMI PENTRU TRATAMENTUL ORL SI OFTALMOLOGIC APLICAT GRATIS!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s