Raed Arafat vine maine la Spitalul de Urgenta Ploiesti


Secretarul de stat, Raed Arafat, se va deplasa luni la Ploieşti, va participa la elaborarea concluziilor controlului efectuat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti şi apoi va prezenta public concluziile acestei verificări, a anunţat vineri ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu.

Ministrul a afirmat că în urma discuţiei cu colegii săi din echipa constituită pentru verificarea situaţiei de la SJU Ploieşti a constatat că mai este nevoie de timp pentru concluziile finale şi, de aceea, a convenit ca echipa să îşi continue activitatea şi luni şi eventual marţi.

“Am invitat şi preşedintele Colegiului Medicilor din Prahova tot luni ca să fie alături de echipa noastră. Luni dimineaţă, la sediul ministerului, echipa de control a ministerului va pleca, condusă şi coordonată de secretarul de stat Raed Arafat, care se va deplasa luni şi marţi la Ploieşti. El va participa la elaborarea concluziilor echipelor de control şi coordonatorul Raed Arafat va prezenta public concluziile acestei verificări”, a declarat ministrul Sănătăţii, într-o conferinţă de presă.
Nicolăescu a subliniat că experţii ministerului au competenţa şi calitatea profesională necesare pentru a desfăşura controlul la unitatea spitalicească.

CONTINUARE 

sursa:

http://www.max-media.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s