Ne scriu citititorii…Scandalul de la Spitalul Judetean de Urgenta continua…


In ziua de astazi pe langa situatia in care se afla sistemul sanitar este destul de greu de a practica profesia care iti place cel mai mult si anume cea de a ajuta oameni si de a incerca sa ii tratezi. Spun asta deoarece sunt multe persoane care isi doresc sa profeseze aceasta meserie desi ne fiind banoasa .Ne lovim de cele mai multe ori in aceasta tara de asa numita “Spaga ” care pentru a avea vreun post in Sistemul de Sanatate trebuie sa ai o suma destul de mare care se invarte in jurul sumei de 3000Euro. Aceasta suma iti este ceruta mai  ales in Spitalul Judetean Ploiesti. Este imposibil de crezut ca aceasta suma o vei recupara vreodata prin munca depusa datorita salariilor. Insa sunt multe persoane care au avut dare de mana si au reusit sa isi faca loc in aceast spital desi ne avand mare cunostinta ca asistent medical generalist.

Este o situatie reala care se intampla in acest spital cu tot ce se spune despre folosirea materialelor, a curateniei si a modului de tratare si comportament din parte cadrelor medicale cu pacientii.

Doresc ca acest email sa ramana in anonim deoarece nu vreau sa risc sa nu mai pot ajunge sa profesez ca asistent medical generalist desi ne ocupand in momentul de fata acest post.

Va multumesc anticipat si sa incercam sa aducem la realitate lucrurile crunte care se intampla!

 

ANONIM
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s