Primaria municipiului Ploiesti organizeaza Targul de Craciun in perioada 29 noiembrie-29 decembrie 2013.


Primaria municipiului Ploiesti organizeaza Targul de Craciun in perioada 29 noiembrie-29 decembrie 2013.
In zona pietonala din centrul civic vor fi montate 26 de casute unde se vor comercializa cadouri de Craciu si produse traditionale de Craciun, vin fiert, mere coapte, castane prajite, etc.

In zona Targului de Craciun va fi amplasata o scena unde in fiecare seara, incepand cu ora 17.00, va exista un program artistic: concerte de colinde ale elevilor din scolile si liceele din Ploiesti, coruri de copii de la Casa de Cultura IL Caragiale si ansambluri artistice de la Palatul Copiilor, spectacole de teatru pentru copii, momente muzicale sustinute de artistii Teatrului Toma Caragiu, ai Filarmonicii Paul Constantinescu si ai Casei de Cultura IL Caragiale.

Deschiderea oficiala a Targului de Craciun va avea loc vineri, 29 noiembrie 2013, la ora 17.00 si va fi marcata printr-un program artistic sustinut elevi ai Liceului de Arta „Carmen Sylva” , elevi de la Liceul Virgil Madgearu, ansamblul de la Corlatesti,ansamblul de dansuri de la Palatul Copiilor. Seara se va incheia cu un recital sustinut de Romeo Zaharia si de cel mai îndrăgit interpret de colinde, Fuego.

sursa: Primaria Ploiesti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s