Targul de nunti Dambovita ,editia a-5-a. 14-16 februarie 2014


În perioada 14-16 februarie 2014 , sub patronajul Consiliului Judeţean Dâmboviţa , în incinta Muzeului de Istorie Târgovişte , dâmboviţenii si prahovenii  sunt invitaţi la cea de-a V-a ediţie a expoziţiei fără vânzare ” Târgul de nunţi din Dâmboviţa”.

Expoziţia se adresează tuturor acelora care sunt implicaţi direct sau au tangenţă cu organizarea de nunţi, respectiv : firme de decoraţiuni , unităţi hoteliere(complexe) , restaurante, grădini de vară, pensiuni turistice, cofetării de specialitate, creatori de bijuterii,fotografi ,videografi cât şi designeri consacraţi , creatori hand-made, saloane de cosmetică şi coafură , artişti-interpreţi (band-uri)/Dee Jay / M.c. , scenotehnică, şcoli de dans, limuzine şi maşini de epocă, reviste şi bloguri de specialitate, producători de vinuri .

Sunt invitate sa se alature acestui eveniment si firme de profil din Prahova.

“Expoziţia “Târgul de nunţi din Dâmboviţa”, debutând de Valentine’s Day, ne “obligă” să cream o serie de activităţi şi programe artistice menite să atragă interesul a cât mai multor vizitatori, de toate vârstele. Pe lângă aceste avantaje, expoziţia organizată între 14-16 februarie 2014 va oferi participanţilor oportunitatea de a-şi promova serviciile în cadrul unui târg de specialitate , organizat la standarde înalte, într-o locaţie de excepţie : Muzeul de Istorie din Târgovişte , parte integrată a Complexului Muzeal Naţional ” Curtea Domnească” , spune Alexandru Victor, organizatorul evenimentului.

Nu se va percepe taxă de intrare ,fiecare vizitator va participa alături de organizatori , care, în colaborare cu Crucea Roşie Română , va organiza Campania Umanitară Naţională ” Prevenirea cancerului la sân” , fondurile strânse fiind utilizate pentru achiziţionarea de aparatură de specialitate în cadrul Spitalului Judeţean Dâmboviţa. “Ne vom implica activ pentru femeile dragi din viaţa noastră!

Cea de-a III a ediţie a Concursului “Mărită-ţi rochia de mireasă” se va desfăşura în cadrul expoziţiei, fiind parte integrantă a spectacolului organizat în incinta edificiului , oferind posibilitatea viitoarelor mireselor de a închiria rochii pentru evenimentul mult visat !

Mai multe detalii despre înscrieri, dar şi programul expoziţiei puteti găsi pe facebook.com/targuldenuntidindambovita sau la 0720-430.427.

Vizionaţi ultimele detalii aici : https://www.youtube.com/watch?v=4a7jOLqsbgs

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s