Nunta perfectă, de la rochia de mireasă la luna de miere, la Târgul de Nunți de la Ploiești Shopping City


 

Ploiești, 21 noiembrie: Ploiești Shopping City organizează în perioada 22 – 24 noiembrie cea de-a doua ediție a Târgului de Nunți, eveniment ce prezintă cele mai noi trenduri în materie de rochii de mireasă, dar și multe alte ingrediente necesare unei nunţi perfecte precum decorațiuni inedite, săli de evenimente, fotografi profesionişti, servicii video, agenţii full-service organizatoare de nunţi şi propuneri pentru luna de miere.

Pe parcursul celor 3 zile, peste 15 expozanţi propun viitorilor miri promoţii, oferte speciale şi concursuri pentru o organizare perfectă a nunţii mult visate. Specialiştii oferă consiliere după ultimele tendinţe în ceea ce priveşte ţinuta mirilor, decorul nunţii, invitaţiile, muzica sau pachetele foto-video.

Rochie de mireasă unicat și prezentare de modă

Vizitatoarele celei de-a doua ediţii a Târgului de Nunţi pot alege din zeci de modele de rochia de mireasă mult dorita. Atracţia evenimentului este însă o piesă unicat, creată de designerul Laura Bunea special pentru acest târg. În plus, cei ce vin în weekend la Ploieşti Shopping City vor avea parte şi de o prezentare de modă cu rochii de mireasă organizată de Astyle împreună cu Make-up artistul Larisa-Adela Cîmpeanu şi fotograful Cristi Cîmpeanu, sâmbătă de la orele 17:00.

Fântână de ciocolată şi candy bar

Din cadrul Târgului de Nunţi nu vor lipsi nici „Mesele Talentate”, ce au un design special asortat temei nunţii alese şi sunt mobile, putând să se plimbe printre invitaţi cu diferite preparate culinare sau băuturi. Dulciuri dintre cele mai diverse, printre care şi o fântână de

ciocolată sau candy bar-uri, vor face de asemenea parte din oferta expozanţilor.

Viitorii miri vor avea parte și de o tombolă, printre premii numărându-se și o ședință foto profesională Engagement realizată de fotograful Cristi Cîmpeanu, cu make-up inclus semnat de Larisa-Adela Cîmpeanu.

Târgul de Nunţi poate fi vizitat zilnic începând de vineri, 22 noiembrie şi până duminică, 24 noiembrie, în cadrul Ploieşti Shopping City între orele 10:00 – 22:00.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s