Bomba in liga 1. Adrian Mutu va deveni ” lup galben ” ?!?


 

Adrian Mutu
Adrian Mutu
Foto: HotNews / DP
 Cosmin Contra, antrenorul Petrolului, a confirmat discutiile cu Adrian Mutu, atacantul celor de la Ajaccio fiind aproape de a semna cu Petrolul, informeaza presa prahoveana.

Ar putea ajunge din iarna

“Am avut mai multe discutii cu Adrian Mutu si exista in acest moment un acord ferm al jucatorului ca, din retur, va juca la Petrolul. Mai mult decat atat, pot sa va spun ca nici oficialii de la Ajaccio, actualul club al lui Mutu, nu se opun acestui transfer” – Dan Capra, presedinte Petrolul, pentru Jurnalul Prahovean.

Cosmin Contra: “Ar fi o mare lovitura”

“Este adevarat, in urma cu ceva vreme am avut o discutie pe aceasta tema cu Adrian, dar el mi-a spus ca trebuie sa-si rezolve problemele cu Ajaccio. Cum se stie, el mai are 18 de luni de contract cu francezii. Asa incat a ramas ca Mutu sa incerce sa poata descurca situatia, pentru ca Petrolul il asteapta. Va imaginati ce lovitura ar da echipa noastra prin venirea acestui talentat international” – Cosmin Contra, pentru Telegrama.ro.

Ce spune Adrian Mutu 

“Vreau sa vin in Romania acum, in decembrie. Sper sa-mi rezolv aici, mai am un an si jumatate contract. Vreau sa ma intorc in Romania si as vrea sa mai joc un an si jumatate. Nu e vorba de Dinamo” – Adrian Mutu, la Digisport, la finalul partidei Romania – Grecia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s