Un nou scandal la Spitalul Judetean Ploiesti


Petitie online: “Împreună pentru Spitalul Județean de Urgență Ploiești!”(SEMNEAZĂ ȘI TU)

Max-Media.ro atrage încă o dată atenția autorităților județene că situația de la Spitalul de Urgență Ploiești necesită o schimbare urgentă. Dacă nu se iau măsuri pentru îmbunătățirea actului medical, vom declanșa o anchetă fără precedent și, pentru prima dată, credem că mass-media din județ își va uni eforturile în acest sens. Răbdarea prahovenilor a ajuns la limită. Ultimul caz care a transformat spitalul  în “bau-bau” național a fost dat la iveală de revista Tango.

S-a întâmplat acum o săptămână. Am așteptat crezând că se vor lua măsuri, pentru a nu fi acuzați de jocuri politice (ce stupid să gândești astfel când oamenii mor). Nu s-a întâmplat nimic….

IATĂ ARTICOLUL SCRIS DE Alice Nastase Buciuta:

ȘI VOM MURI FERICIȚI L A ADÂNCI TINEREȚE

Ma pregateam sa scriu un reportaj despre gasirea eficienta a sufletului pereche. Eram gata sa fac un material amplu si despre tehnica miraculoasa a vindecarii emotionale. Dar mi-a fost data pedeapsa, incercarea de a scrie despre periplul cumplit al unui pacient prin spitalele din tara noastra. Un pacient care s-a internat de urgenta in Spitalul Judetean Ploiesti. Care a asteptat ore si ore pentru a fi bagat in seama si care, dupa orele de asteptare, a fost preluat intr-un tavalug medical al groazei, al nepriceperii, al rautatii si al greselilor, toate asezate la adapostul stramb, darapanat si mincinos al juramantului lui Hipocrate.

Continuare : 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s