SGU Ploieşti va cheltui, în această iarnă, doar 1,3 milioane de lei pentru iluminatul ornamental prilejuit deSărbătorile de Iarnă.


 

SGU Ploieşti va cheltui, în această iarnă, doar 1,3 milioane de lei pentru iluminatul ornamental prilejuit deSărbătorile de Iarnă. Spunem „doar” având în vedere că iarna trecută din bugetul local a fost cheltuită suma de 2,5 milioane de lei pentru beculeţele luminoase.

Decizia de micşoare a bugetului alocat pentru iluminatul ornamental nu este atât de spectaculoasă şi nici nu înseamnă un Ploieşti cu mai puţine beculeţe. Este doar consecinţa faptului că visteria municipalităţii a fost sărăcită de datoriile anticipate făcute de administraţia Volosevici, administraţie atât de lăudată în ultima perioadă. Cei care preaslăvesc realizările mandatului lui Volosevici uită că toate investiţiile au fost făcute pe datorie, iar plata lucrărilor este făcută de actualii conducători ai Ploieştiului.

– See more at: http://www.jurnalulph.ro/administratie/3713-iluminatul-ornamental-economie-la-bugetul-local.html#sthash.EktcGuGC.cOuNWalq.dpuf

sursa:www.jurnalulph.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s