FC Vaslui – FC Petrolul Ploieşti 1-1


Petrolul a încheiat nedecis partida disputată la Vaslui, 1-1, ratând încă o oportunitate de a ajunge la egalitate de puncte cu lidera la zi a Ligii I. Ambele reuşite ale întâlnirii au fost marcate în prima repriză, pentru gazde punctând Antal, iar pentru ploieşteni înscriind Dore, congolezul fiind acreditat drept autor al golului în raportul oficial de joc.

Petrolul a început timid confruntarea de la Vaslui, permiţându-le gazdelor să deţină iniţiativa şi să ameninţe poarta apărată de către Pecanha. Moldovenii au avut prima şansă în minutul 14, la „capul” lui Celeban, ce a trecut de puţin pe lângă poartă, pentru ca, la scurt timp, Madson (18) să expedieze un şut de la 18 metri, la câţiva centimetri alături de bară.
Vasluiul a reuşit, până la urmă, să deschidă scorul, atunci când Vivieros a centrat de pe dreapta, iar Antal (27) a expediat balonul, de la 13-14 metri, în colţul din stânga lui Pecanha, dar replica „galben-albaştrilor” a venit aproape instantaneu. Teixeira (31) a pătruns pe dreapta şi a şutat, mai întâi, în blocajul lui Cordoş, portughezul a revenit şi a trimis, apoi, la colţul lung, mingea întâlnind bara şi ricoşând în plasă, fiind atinsă şi de Dore în preajma liniei porţii.

CONTINUARE : 

sursa:www.fcpetrolul.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s