O familie din Ploiesti, care vrea sa repatrieze o ruda moarta in Spania a fost ajutata mai mult de catre oameni decat de autoritati


Max-Media.ro a scris în premieră despre Pavel Georgian Daniel, tânărul de 35 de ani, care a decedat în condiții suspecte în Spania, acum o săptămână. Cazul a fost mediatizat și de mai multe televiziuni, între care Antena 1, RTV. Din păcate, numai oamenii au reacționat pozitiv, nu și autoritățile.

În urma articolului de pe site, familia din Ploiești a primit din partea mai multor persoane – din județul Prahova, dar și din țară – sume cuprinse între 20 și 100 deeuro. În total, până acum, a adunat 1000 de euro, din cei aproximativ 7000 de euro necesari repatrierii.

Vineri seară, la restaurantul Mon Jardin din Ploiești, mai mulți artiști (între care inimosul Valentin Dinu) vor cânta gratis pentru a ajuta și ei familia.

Din păcate, până la această oră, autoritățile nu au făcut nimic. De fapt, ceva-ceva au făcut, dar e de natură să te scârbească.

Frații lui Georgian au fost sunați de pe un număr ascuns (oare de ce ???) și li s-a cerut să treacă la Poliția Prahova. Acolo, ei spun că ar fi stat de vorbă cu un anume comisar Dragomir, de la Pașapoarte, care le-ar fi arătat o hârtie trimisă de Consulatul român din Sevilla. Însă le-a interzis rudelor să facă poze după acest act.

Consulatul îi anunța sec că formalitățile de îmbălsămare și achiziționarea coșciugului trebuie realizate musai cu o firmă din Spania, iar împreună cu transportul costurile se ridică la 6800 de euro.

Mai mult, pentru că stă de sâmbăta trecută la morgă, trupul lui Georgian va costa rudele, începând de vineri 8 noiembrie, 92 de euro/ zi.

Cu alte cuvinte, statul român a lăsat familia din Ploiești fără niciun ajutor.

HAI SĂ LE ARĂTĂM NESIMȚILOR DIN MINISTERUL DE EXTERNE CĂ NOI SUNTEM SOLIDARI ȘI CĂ CEEA CE NU FAC AUTORITĂȚILE FAC NIȘTE OAMENI SIMPLI.

CITESTE SI: Ajutati familia unui ploiestean mort in Spania sa il aduca acasa!

sursa:max-media.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s