Ce infrangere dramatica… Hapoel Ierusalim – CSU Asesoft Ploieşti 82-80 ( in EuroCup )


Înfrângere pentru CSU Ploieşti, în al patrulea meci din grupele Euro Cup. Baschetbaliştii români au fost aproape de a împinge disputa cu Hapoel Ierusalim în prelungiri, dar au ratat o aruncare in ultima secunda.

CSU Asesoft Ploieşti și-a întrerupt parcursul bun în deplasare din grupa E a EuroCup – nu a putut să câștige şi la Ierusalim, contra lui Hapoel. Prahovenii au fost conduşi cu 17-14 după primul sfert dar, până la pauza mare, au recuperat şi au intrat în avantaj la cabine, 39 – 37. Sfertul trei le-a aparţinut gazdelor, care au trecut la conducere şi aveau un avantaj de 4 puncte înaintea ultimelor 10 minute. Asesoft a ţinut aproape şi totul s-a decis la ultimele faze.

În secundele de final, ploieştenii s-au apropiat de Hapoel şi puteau trimite disputa în overtime, dacă mingea ar fi intrat în coş la ultima aruncare. Filip Adamovic, cu un total de 18 puncte, a fost cel mai bun marcator al Ploieştiului, care aşteaptă acum vizita bulgarilor de la Academic Sofia. Campioana României vizează locul trei în grupă, care asigură calificarea în faza următoare a competiției.

sursa:

http://www.digisport.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s