Transportatorii au protestat la Ploieşti


Aproape 200 de microbuze, autobuze şi autocare ale transportatorilor prahoveni  au traversat Ploieştiul de la sud către nord, însoţii de echipaje ale Poliţiei Rutiere. Reprezentanţii firmelor de transport, organizaţi în Asociaţia de Transport-Muntenia Trans, au organizat un protest spontan împotriva deciziei ARR (Autoritatea Rutieră Română) de suspendare a licitaţiei pentru cursele de transport persoane din Prahova, care urma să aibă loc pe data de 13 noiembrie. Licitaţia fost suspendată deoarece ARR nu a transmis Centrului Naţional de Management pentru Societatea Informaţională (CNMSI) vechimile operatorilor pe traseele judeţene. Instituţia Prefectului s-a oferit deja să medieze starea conflictuală dintre cele două părţi.

Ca urmare a acestui protest, sute de navetişti nu au mai avut cu ce să plece din Ploieşti. În plus, deşi transportatorii nu au voie să circule prin centru, acest lucru nu a fost respectat. Protestul nu a primit nici un aviz din partea Primăriei Ploieşti.

– See more at: http://www.jurnalulph.ro/administratie/3352-transportatorii-au-defilat-prin-ploiesti-in-semn-de-protest.html#sthash.B25XZpt7.dpuf

sursa:jurnalulph.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s