“Lupii galbeni” sunt greu de ucis. FC Botosani – PETROLUL 1-2


Petrolul îşi continuă şirul victoriilor, câştigând, în această după-amiază, pe terenul lui FC Botoşani. Teixeira a deschis scorul, în prima repriză, pentru ca, după golul egalizator al lui Hadnagy, verdictul final să-l dea Dore, cu cinci minute înainte de final.

De un sfert de oră a avut nevoie Petrolul pentru a reuşi să desfacă defensiva botoşănenilor. Debutul i-a găsit pe “lupi” în jumătatea adversă, dar ocazii clare n-au prea fost până la reuşita lui TEIXEIRA (15), cel care, la capătul unei faze prelungite de atac, a plasat balonul, de la 11 metri, în colţul din stânga lui Curileac. Şapte minute mai târziu, Camara a avut şansa desprinderii, dar şutul său, expediat de la 8-9 metri, a trecut peste transversală, iar, mai apoi, Alcenat (27), Teixeira (28) şi Boudjemaa (38) n-au găsit ţinta din poziţii favorabile. Ploieştenii au continuat să controleze fără mari probleme ostilităţile, însă, până la pauză, n-au izbutit să-şi asigure liniştea şi pe tabela de marcaj.
 
Botoşaniul a început ceva mai curajos partea secundă, dar prima contră tăioasă a venit tot dinspre tabăra “găzarilor”, atunci când Camara (55), aflat în marginea careului mic, a şutat din întoarcere, însă Curileac s-a opus salvator salvator, înainte ca Teixeria, aflat în poziţie de ofsaid, să reia în plasă. La cealaltă poartă, Pecanha a avut o intervenţie providenţială la şutul expediat, din careu, de către Fulop (61), dar portarul “lupilor” n-a mai avut ce face atunci când Hadnagy (69) a reluat, din cădere, după un corner bătut de pe stânga de către Croitoru, ex-petrolistul restabilind egalitatea.

Continuare aici : 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s