Mulți cai putere, test – driving și mașini vedetă la Târgul Auto de la Ploiești Shopping City


Ploiești, 23 octombrie: În perioada 24-27 octombrie, cea de-a doua ediție a Târgului Auto aduce la Ploiești Shopping City cele mai noi modele de mașini, ce pot fi testate de pasionați, dar și oferte speciale de toamnă. Printre vedetele evenimentului se numară:  Jaguar XF, Nissan Micra, Hyundai Santa Fe, Peugeot 2008, Citroen Ds4, Range Rover Sport și Renault Capture.

Târgul, deschis publicului zilnic, între orele 10:00 – 22:00, include cei mai cunoscuți dealeri auto din România, precum Land Rover, Mitsubishi Motors, DACIA, Renault, Citroen, Hyundai, Nissan și Peugeot. Fiecare reprezentant auto prezintă o gamă largă de modele din portofoliul său și numeroase oferte de toamnă pregătite special pentru vizitatorii târgului.  În plus, iubitorii de automobile vor putea sa ia parte la sesiuni de test driving.

Cu aproape 5000 de vizitatori la ediția din primăvară, Târgul Auto din Ploiești reușește și de această dată sa îmbine atractivitatea ofertelor şi a noutăţilor de pe piaţa auto cu sesiuni de test drive. Acestea se vor desfășura pe toată durata expoziției. Cei care își doresc să viziteze expoziția pot afla detalii despre programul Târgului Auto sau informaţii suplimentare pe site-ul www.ploiestishoppingcity.ro.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s