Campionii au “detonat” bomba in EuroCup. Khmiki Moscova – CSU Asesoft 89-97


CSU Asesoft a furnizat surpriza primei etape a fazei grupelor EuroCup, câștigând la Moscova, în fața lui Khimki, a treia favorită la cucerirea trofeului, cu 97-89. Pe 23 octombrie, ploieștenii vor întâlni, în Sala Olimpia, formația turcă Pinar Karsiyaka.

Asesoft Ploiesti

Asesoft Ploiesti

„David” l-a trimis în lumea viselor pe „Goliat”, chiar pe terenul acestuia. Nu este ecranizarea unui roman SF de succes, ci realitatea cotidiană imprimată de o generație de campioni ajunsă la maturitate, care a ignorat numele adversarului și a prestat cel mai bun baschet al său. În „Novator”, sală pe care în ultimul an au părăsit-o cu coada între piciore coloși precum Barcelona, Real Madrid sau Panathinaikos, CSU Asesoft a scris o nouă pagină de istorie, câștigându-și dreptul de a visa cu ochii deschiși în EuroCup.

Evoluţie de nota 10

Într-un meci nu atât al marilor speranțe, cât mai ales al primelor răspunsuri pentru campionii României, ploieștenii și-au proiectat de unii singuri propriul miracol în prima repriză a jocului de la Moscova. Adamovic și Dunn au știut să țină la respect tandemul Green – Koponen, oferind cursivitate atacului, iar blocajele-ieșire au pus deseori pe picior greșit defensiva parcă amorțită a rușilor. Finlandezul Lee a fost „clientul” preferat al fundașilor lui Arnautovic, care și-a ținut în permanență elevii în priză: 10-17 (min 6), 27-36 (min 13), 39-52 (min 18). Și pentru ca „meniul” să fie complet, Mohammed a scos la licitație un „poster”, printr-un dunk peste Davis.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/victorie-de-senzatie-in-rusia-khmiki-moscova-csu-asesoft-89-97_103246.html#ixzz2hyeTz4xW

sursa:www.rtv.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s