Cei mai frumoși sportivi care vor participa în acest weekend la Kangoo Jumps International Festival vor fi desemnați și premiați în cadrul concursului Miss și Mister Kangoo Jumps. Sursa: Miss și Mister Kangoo Jumps, desemnați în România! Duminică se aleg cei mai frumoși sportivi!


Cei mai frumoși sportivi care vor participa în acest weekend la Kangoo Jumps International Festival vor fi desemnați și premiați în cadrul concursului Miss și Mister Kangoo Jumps.
  • kangoo jumps

Organizatorul evenimentului, Kinga Sebestyen, alături de alți membri ai juriului, va alege doi dintre participanții care nu doar că sunt atrăgători din punct de vedere fizic, dar sunt și printre cei mai activi în cadrul cursurilor desfășurate pe parcursul festivalului.

„Sâmbătă dimineață dăm startul evenimentului la World Trade Center București. Vom avea alături zeci de specialiști din peste 20 de țări. Sunt, practic, cei mai buni în domeniu, iar tocmai de la cei mai buni veți avea ocazia să învățați pe parcursul celor 32 de clase ținute sâmbătă și duminică. La finalul festivalului, îi vom alege pe cei mai frumoși și mai activi participanți la eveniment. Vom avea, pentru prima dată, Miss și Mister Kangoo Jumps. Oameni chipeși, activi și care sunt un exemplu pentru ceilalți ca și stil de viață sănătos”, declară Kinga Sebestyen.

Miss și Mister Kangoo Jumps, desemnați în România! Duminică se aleg cei mai frumoși sportivi! – Inedit | Unica.ro http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/miss-mister-kangoo-jumps-desemnati-romania-duminica-aleg-cei-mai-frumosi-sportivi-37467.html#ixzz2hsHyehoq

sursa:unica.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s