Ca in Romania…gafa de proportii la Sala Sporturilor “Olimpia”


O sală de sport în care MDRAP condus de Elena Udrea a investit peste 4 milioane de euro prezintă o gravă eroare de construcție. Inaugurată în urmă cu o săptămână de prim-ministrul Victor Ponta și vicepremierul Liviu Dragnea, Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești are în tribună mai multe locuri de unde nu poate fi văzută una dintre porți.

Eroare uriașă de construcție la o sală de sport de 4 milioane de euro

foto: observatorulph.ro

Cu ocazia inaugurării, a avut loc un meci demonstrativ de baschet, între echipele CSU Ploieşti şi CSM Exim Bank. Unul dintre spectatorii prezenți la eveniment a semnalat o eroare majoră de construcţie şi a trimis publicaţiei online observatorulph.ro o fotografie însoţită de un mesaj: “Dacă în Sala Sporturilor din Ploieşti o să fie un meci de handbal şi te aşezi în tribuna nouă, cum o să vezi poarta din dreapta terenului de joc?”.

Fotografia a fost făcută de pe un loc situat în ultimele rânduri ale tribunei nou construite, zonă în care vizibilitatea spectatorilor este redusă de peretele din dreapta. Ghinioniștii care vor primi bilete pentru locurile respective vor putea vedea numai o porţiune din semicercul de la 6 metri. Poarta, însă, deloc!

Lucrările de consolidare şi modernizare a Sălii Sporturilor Olimpia au demarat în 2011 şi au costat 20 de milioane de lei, scrie gsp.ro. Proiectul a făcut parte din programul “Săli de Sport”, finanţat de MDRAP condus în acea perioadă de Elena Udrea şi implementat de CNI. Noua construcţie are o capacitate de 3.500 de locuri.

sursa:http://www.dcnews.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s